Re: Ylökin palkinnot


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Ansku , Syyskuun 6, 2016 kello: 09:24:51
----------------------------------------------------------------------

Re: Ylökin palkinnot

Vastineena juttuun: Re: Ylökin palkinnot, jonka kirjoitti: Tyhmämaksaa , Syyskuun 6, 2016 kello: 07:36:26:

Tyhmämaksaa kirjoitti:
» ??? kirjoitti:
» » 💩 kirjoitti:
» » » Agility on hauskaa! kirjoitti:
» » » » Samallalailla ajattelen minä ja mun ystäväpiiri, siis Ylök on ajanut itsensä nyt ulos kisakalenterista. Onneksi on valinnan varaa mennä muualle. Uskon, että jokaikinen, joka pallille pääsee, ajattelee palkintopussia myös palkintona hienosta suorituksesta.

» » » Valinnanvaraa alkaa olemaan nykyään hieman liikaakin. Henkilökohtaisesti toivoisin SAGI:n hallituksen puuttuvan naurettaviin kisaajamääriin 1-2 lk kisoissa. Jopa viikonloppuun ajoittuvissa kisoissa on hyvä jos 4-5 osallistujaa per luokka. Tälle ei voi keksiä muuta selitystä kuin että kisoja on tarjolla liikaa ja tuolla kisaajamäärällä ei voi oikeastaan edes mistään kisaamisesta puhua.

» » » Jos luokkaan osallistuu 4 koiraa ja niistä palkitaan 3 ilmomaksun arvoisella palkinnolla niin siitä ei kovin paljoa jää käteen seuralle. SAGI:n pitäisi ottaa tiukempi linja siinä, montako kisaa myönnetään samalle alueelle yhdellä viikolla (tai etenkin viikonlopulla).

» » Olen seurannut myös syksyn kisaajamääriä. Aika suppeiksi ovat menneet monessa paikassa. Onko vähemmän startteja ? vai kuten yllä todettiin liikaa valinnanvaraa ? Vai kumpaakin. Isoja halleja noussut kuin sieniä sateella joten on varaa valita mihin mennä mutta millä ihmeellä ne hallit oikein maksetaan?

»
» Ei kai se Sagin ongelma ole jos seurat yrittää ahneuksissaan järjestää enemmän kisoja maksaakseen kalliit hallinsa. Kohta alkaa olla tiputuskilpailu elinvoimaisista seuroista, tai on se liikehdintä näemmä jo alkanut. Eli talkooväki kaikkoaa niistä seuroista jotka ahneuksissaan polttavat väkensä piippuun. Samalla katoaa myös kisaajat. Aika hurja meininki.

Mua itseäni ainakin enemmän häiritsee se että ulkokisoista veloitetaan samat starttimaksut kuin sisäkisoista. Eli äänestän jaloilla enkä starttaa kesällä kisoissa joissa starttimaksu on yli 12 eur.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]