Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti mini , Tammikuun 17, 2016 kello: 21:59:55
----------------------------------------------------------------------

Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!

Vastineena juttuun: Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!, jonka kirjoitti: Sivusta seuraaja , Tammikuun 17, 2016 kello: 12:21:52:

Sivusta seuraaja kirjoitti:
» Pk kirjoitti:
» » Tämähän olisi oikein tervetullut tapahtuma, jos tämä olisi toteutettu oikeitten speksien mukaan.
» » Minit omana, medit omana, maksit omana.
» » En vaan tajua mikä ideana, että on pitänyt säätää tuollaista.
» » Ruotsissa suunnitellaan lisää säkäluokkia, Suomessa vissiin vähennetään.

» Aivan eli miksi ei suoraan ollut vaan maksien kisat ? Ja kun joku puolustelija osaa selittää miksi minit joutuvat kisaamaan omalla maksikorkeuksilla ja medi oman luokan mini korkeuksilla. Niin hyvä odotan asiallista vastusta :)


"joutuvat kisaamaan"
Takerrun nyt tähän. Käsittääkseni kenenkään ei ole kyseiseen kisaan pakko osallistua? Kukaan ei siis joudu sinne väkisin, vaan SAA osallistua vapaasta tahdostaan. Aika ikävää, että heti jos joku viitsii kehittää jotain uutta, alkaa nipinä ja napina. Onko niin, että kun panoksena on se muutama satanen/kymppi, alkaa joillakuilla heti "menetetyt" euronkuvat vilkkua silmissä. Eikö voisi ajatella niin, että tässä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan uudenlaista (kivankuuloista) kisaformaattia? Haastamaan itseään ja omaa päätään perus kyläkisoista poikkeaviin mittelöihin, joita Suomessa järjestetään muutenkin naurettavan vähän? Pitämään hauskaa? Käsittääkseni agility kun sitä on. Onko se pelkkä voittaminen joillekin oikeesti niin tärkeetä, että pitää lytätä jo ajatuksen tasolla ennen kuin koko kisoja on nähty tai testattu? Vasta sitten kun mineissä ja medeissä on yhtä leveä kärki kuin makseissa, voi mun mielestä alkaa vaatia samoja määriä koirakoita finaaliin. Tällä hetkellä ei varmaan käy kiistäminen, et mini-medi-kärki on melkosen kaponen. Ehkä tämmösten skabojen seurauksena sinne kärkeen voidaankin alkaa saada lisää porukkaa, kun on useammin kuin kerran kesässä tilaisuus harjoitella peruskisoista poikkeavaa tunnelmaa! Vai näkyykö jo kristallipallosta miten minit yksi toisensa jälkeen karsiutuvat kisasta ulos? Enpä usko, eiköhän siellä nähdä huikeeta menoa ihan joka säkäluokan edustajilta. Siis niiltä, jotka ei oo kotona murjottamassa ja voivottelemassa miten joku nyt vie hänen rahat ja palkinnot ja hyvän mielen.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]