Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Maxi 3 , Tammikuun 24, 2016 kello: 21:23:08
----------------------------------------------------------------------

Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!

Vastineena juttuun: Re: Ainutlaatuinen kilpailusarja!, jonka kirjoitti: Verottaja , Tammikuun 21, 2016 kello: 10:34:30:

Verottaja kirjoitti:
» Ja fb:ssa vastaa turkulaisen yrityksen yrittäjä muutamaan kommenttiin. Mielenkiintoista kun yritys ja seura sotketaan yhteen. Tällä tarkoitan rahapalkintoa ja korotettuja starttimaksuja. Olihan joskus vuosia sitten startit 50 € ja enemmän ja silloin myös turusta tuuli mutta kyseessä seuratoiminta. Kuinka saadaan sotkettua seuran ja yrityksen rahat näin näppärästi. Seurathan voivat vain järjestää virallisia kisoja mutta yksityiset eivät. Mitä kikkailua verotuksellisesti joku porsaanreikä siis löytyy. Kuinka muiden lajien kohdalla missä liikkuu paljon rahaa oikein toimitaan ?

» kehittyykö kehitys? kirjoitti:
» » Henkilöt hankkeen takana selviävät helposti googlettamalla Pro Agility Racingin.

» » Enemmän olisin huolissani siitä, että käytännössä yritykset alkavat järjestää kilpailuja. Osakeyhtiölain mukaan yrityksen täytyy tavoitella voittoa. Jos tämä yleistyy, miten käy seurojen ja millä seurat maksavat hallinsa?

» » Jep kirjoitti:
» » » Huoh kirjoitti:
» » » » ??? kirjoitti:
» » » » » Enoomenos kirjoitti:
» » » » » » Enitenhän tuonne näkyy olevan noita minejä menossa tällä hetkellä. Tuplasti enemmän ku makseja tai medejä :)
» » » » » » :)

» » » » » Joo, kaksi miniä ja muita yksi...
» » » » » Järjestävänä seurana Pakankylän agilityseura, PAGIS. Ainakin minulle täysin uusi tuttavuus.
» » » » » Eli voisiko joku agislainen hieman valottaa tapahtumaa ja tuota epäreilua minit vs medit asetelmaa?

No on kyllä agilityväki melkoisen melkoisen köyhää ja kaavoihin kangistunutta, täytyy sanoa! Sen kerran kun tähän lajiin yritetään tuoda jotain uutta, niin se yksintuumin teilataan milloin mihinkin syyhyn vedoten. Osallistumismaksu ei varmaan ole kynnys kellekään tavallisiin maksuihin verrattuna... no joo saa sillä erotuksella parikin maitopurkkia kaupasta... Uusi seura järjestää, hatunnosto... Lähiseurat auttaa, hatunnosto niillekin... =) Hienoa toimintaa! Tämä ainakin lähtee katsomaan knock outia!! =D

» » » » Ei elämä... Onko toi se sama seura, mitä Jaakko ja muut edustaa SM:ien joukkuekisassa jotta pääsevät mahku moni kisaamaan?

» » » Mielenkiinto heräs niin paljon, että piti ihan tarkistaa. Juu, tää on se seura mitä Jaakko, Jenni jne edustaa SM:issä kun Lawib joukkueeseen ei enää mahdu! Loistavaa, tällanen kulissiseurasysteemi onkin nerokasta!



----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:





[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]