Re: EO rankingin päivitys


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Ville L , Marraskuun 2, 2015 kello: 12:47:18
----------------------------------------------------------------------

Re: EO rankingin päivitys

Vastineena juttuun: Re: EO rankingin päivitys, jonka kirjoitti: Supra , Marraskuun 1, 2015 kello: 21:58:26:

Supra kirjoitti:
» Pisteiden metsästäjä kirjoitti:
» » Tää on jo ihan vitsi. On se ranking nyt aiemmin selvästi useemmin päivittynyt, nyt on menny 7 viikkoa vikasta päivityksestä!! Ei pysty mitenkään suunnitteleen kisakalenteria, kun ei tiedä, että vieläkö pitää kisata ja jos pitää, ni kuinka paljon... Tämä ei millään tavalla kannusta suunnitelmalliseen kilpaurheiluun ja tuo urheilijoille sitä arvostusta, mitä kuitenkin liitto aina julkisuudessa sanoo hakevansa.
» » Ei missään muussa lajissa homma ole näin lapsen kengissä... Yritä nyt tässä jotenkin kilpailla suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti kun ei vähimmässäkään määrin tiedä, että onko kärjen pisteet noussut 15 pistettä ylemmäksi vai pysyneet suunnilleen samoissa.

» No keskityt vaan hankkimaan itsellesi maksimi pistemäärän niin ei tarvitse muiden pisteistä huolehtia. Veikkaan että kun saat 110 pistettä kasaan pääset joukkueeseen mistä tahansa säkäluokasta. Tsemppiä pistejahtiin vielä on 2 kk aikaa!

Tämä vuosi ei ole kyllä rankingin osalta millään tavalla onnistunut. Kriteerit julkaistiin vasta kesän kynnyksellä eli 27.5.2015:

http://www.agilityliitto.fi/uutiset/eo2016-joukkueen-valintakriteerit-sailyvat-ennallaan/

Itse ranking julkaistiin vasta 4.9.2015:

http://www.agilityliitto.fi/uutiset/eo2016-ranking-julkaistu/

Ja tuon julkaisun jälkeen ranking on päivitetty yhden kerran...

Päätöksiä tehdessä pitäisi ottaa huomioon päätöksen vaikutukset. Tässä tapauksessa liitolla ei ole ollut resursseja pitää rankingia ajan tasaisena. Mikäli ranking vaatii toimistolta paljon resursseja, niin silloin ranking ei ole senkään takia järkevä tapa valita EO-joukkuetta.

Toivottavasti asiasta vastaavat ottavat kuitenkin tästä oppia ja jatkossa asiat hoituvat paremmin (ja olen siis laittanut viestiä sekä toiminnanjohtajalle että hallitukselle tästä asiasta).


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]