Re: uusi kitu


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Kekkonen elää , Maaliskuun 31, 2018 kello: 10:15:44
----------------------------------------------------------------------

Re: uusi kitu

Vastineena juttuun: Re: uusi kitu, jonka kirjoitti: Marko Kaminen , Maaliskuun 20, 2018 kello: 15:56:17:


Jos totta puhutaan, kukaan ei ole kehunut tätä järjestelmää. Siellä on niin paljon kaikkea ongelmaa ja jos et ole hereillä, olet mm väärässä tasoluokassa tai oikeassa jos et halua ollakkaan siinä mihin mitattu. Maksutiedot hukassa, tilinumerot hukassa, kun käyt pois sivulta ja palaa, merkitsemäsi kokoluokka on vaihtunut, näin ainakin kännykällä operoidessa. Yleensä ohjelma tehdään valmiiksi ja aletaan käyttää, tehdään muutoksia. Nyt on tehty ja testaajat ovat harrastajia.
2020, on hieman pitkä aika ajatella että silloin toimii.
Täytyy muistaa se tärkein asia, tässä käytetään harrastajien rahoja, se että sitä käytetään hunosti on tuomittavaa. Tai esm kilpailutus ei ole kunnossa, on sitten mistä tahansa kyse, ei edes liittyen ohjelmistoon.
Nämä kaikki tietää sitä että starttihinnat nousee, mitä enemmän sählätään sen enemmän.


Marko Kaminen kirjoitti:
» Onhan tämä uusi Kitu otettu käyttöön keskeneräisenä, mutta mielestäni ihan perusteltua ottaa käyttöön jo nyt.
» Sillä mielestäni tämä on parempi kuin entinen, sillä tämän ympärille voi rakentaa ja pikkuhiljaa tuoda lisää toiminnallisuuksia, joita tarvitaan.

» Kaikki kehitysehdotukset vain ylläpitäjälle ja kuten kaikki varmasti tietää, ohjelmiston rakentelussa nopeus ei ole valttia vaan toiminnallisuus.

» Olettaisin, että vuonna 2020 uusi Kitu on siinä kuosissa, että se palvelee ja automatioi erillaisia asioita kuten voi nähdä kaikki henkilökohtaiset tuloskset jne.

» Nyt vaaditaan vain malttia ja työrauha ohjelmiston tekijöille. Annetaan tälle mahdollisuus.

» -Marko----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]