Re: uusi kitu


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Oli aikakin , Huhtikuun 10, 2018 kello: 19:08:11
----------------------------------------------------------------------

Re: uusi kitu

Vastineena juttuun: Re: uusi kitu, jonka kirjoitti: JKa , Huhtikuun 10, 2018 kello: 15:54:07:


No oli jo aikakin että joku muukin herää. Hallitus on vastuussa tekemistään toimista ja ne pitää pystyä tarpeentulen osoittamaan oikealla tavalla tehdyiksi.

Itseäni kiinnostaa tarjouspyyntö, saadut tarjoukset, projektisuunnitelma, aikataulutus, käytetyt rahat.


JKa kirjoitti:
» Täällähän on asiaa jo puitu ja itse olen samaa mieltä, että tämä kitu on otettu käyttöön melkoisena raakileena.

» Mutta, se on fakta, että käyttöönotto pitää tehdä jossain vaiheessa, ja kerta vanha kitu ei olisi ilmeisesti enää taipunu viime kevätkokouksessa päätettyjen säkäluokkien yms hissihommaan, niin pakkohan se oli alkaa tekemään softaa.

» Sen sijaan, itse olen ollut koko työurani projektitöissä, suunnittelijasta pikkuhiljaa edenny projektien vetäjäksi. Mitä tätä hommaa nyt on sivusta seurannu, niin ihmettelen suuresti, miten tämä aikataulutus jne on hoidettu näin päin p:tä.

» Kilpailutoimikunta on keskustellut kansallisten sääntöjen muuttamisesta jo pitemmän aikaan. Silloin olisi ollut syytä miettiä jo tätä kitua, jos on mietitty, niin onko tehty projektisuunnitelmaa, sekä rajauksia määritelty?

» Nyt viime kevät kokouksessa tuli niin paljon uutta, että edes kilpailutoimikunta tuskin osasi aavistaa, millaista jumppaa se vaatii sovellukseen?
» Tästä kaikesta on jonku pitäny kuitenkin pystyä tekemään tarjouskyselymateriaali toimittajille. Toimittajat ovat varmasti jättäneet lisäkysymyksiä ja teknisiä palavereita on käyty läpi, jotta rajauksia on saatu tehdä, ennen lopullista hankinta päätöstä. Näistä kaikista olisi syytä löytyä dokumentit, koska niiden perusteella jäsenyhdistysten edustajat tulevat päättämään vuoden 2017 hallituksen osalta tili- ja vastuuvapautta.
» Tappiolle pitää löytyä syy ja se pitää tarkastella, että olisiko me voitu toimia toisin, onko noudatettu sääntöjä. Onko kaikki raha suoraan liiton kassasta, vai onko saatu tukia.
» Tilintarkastus kertomus minkä itse näin, niin oli aika "suurpiirteinen" siinä oli määritelty tarkistetu tositteet, mutta kirjallinen lausunto oli äärimmäisen suppea.

» Olen jättänyt liitolle 5.4 pyynnön toimittaa tietyt dokumentit, joiden perusteella tulen itse päättämään osaltani, olisinko valmis myöntämään tili- ja vastuuvapauden, vai vaatiiko tarkistelu enemmän aikaa.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]