Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit

Ratapiirroksia / Agility Courses

Tältä samalta sivulta löydät näppärästi kaikki ratapiirrokset, mitä Agility-sivuilta löytyy. Ratoja on lähetetty todella mukavasti, toivottavasti saamme tänne jatkossa niitä yhä enemmän ja yhä useammalta eri tuomarilta. Tuhannet kiitokset kaikille ratoja lähettäneille! Toivottavasti muutkin ottavat tästä esimerkkiä ja innostuvat lähettämään ratapiirroksia. Parhaiten tämä onnistuu sähköpostilla tiedostoliitteenä (kuvatiedosto jossakin yleisessä esim. GIF,JPG, BMP, jne -muodossa). Lähestulkoon mikä tahansa muu formaatti, mutta ei Windowsin tai Micro$oftin jokin oma kuvaformaatti.

Olisi erittäin toivottavaa jos lähetät ratoja enemmän (> 10 kpl) kerralla, niin ne olisivat pakattuina yhteen tiedostoon (ZIP tai unixissa tar + gzip) ja lähetetty yhtenä pakettina. Vähintäänkin haluaisin samalla lähetetyt radat samassa viestissä, ettei tarvitsisi jokaista rataa erikseen muiden sähköpostien seasta kaivella. Ratakuvien päivittämistä helpottaisi ja siten nopeuttaisi myös se jos kunkin radan tiedostonimestä selviäisi jotenkin kisapäivämäärä, luokka ja paikkakunta. Suositeltavin kuvaformaatti on GIF, muutkin kyllä käyvät.

Koska olen huono päivittämään ratoja, vapaaehtoista ratapiirrossivujen ylläpitäjää kaivataan edelleen.

Sivun päivityksen nopeuttamiseksi radat on jaettu vuosittain omalle alasivulleen.

Kuluvan vuoden radat:

----------------------------------------------------------------------
Kommentteja, kritiikkiä, ratapiiroksia, ehdotuksia, agility-linkkejä tai agility-aiheista materiaalia tekijälle osoitteeseen: tra@iki.fi
Erityisesti tervetullutta ovat kilpailutulokset, ratapiirokset ja tiedot tulevista kilpailuista.

Last modified: Sat May 1 00:40:35 EEST 2004
<-- Takaisin kisa-sivulle.

<-- Takaisin agility-sivulle.


Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit