Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat LinkitTapani Turunen
22.4.2003

MM-kilpailut 2003 ja FCI:n agilitykomitean kokouksen kuulumisia


Olen koonnut oheen muutamia keskeisiä asioita koskien Ranskan MM-kisojen järjestelyjä sekä FCI:n agilitykomitean kokouksessa esiintulleita asioita.

Artikkelin liitteenä on muutama sivu kisojen ilmoittautumiseen ja majoituksiin liittyviä ohjeita.

Kisoille on avattu omat verkkosivut osoitteessa: www.agilitylievin2003.com

Huhtikuun alun jälkeen verkkosivuilla pitäisi pystyä myös hoitamaan maksusuorituksia SSL-suojatusti, jolloin esimerkiksi luottokortilla maksaminen on jossain määrin järkevää. Luottokorttimaksuissa lienee kuitenkin edelleen voimassa sääntö, että kortin numero tulisi esimerkiksi lähettää faxilla.

MM-kisojen kilpailupaikkana on Lievinissä sijaitseva urheiluhalli. Halliin mahtuu lisäkatsomoiden kanssa n. 4000 katsojaa. Lentämällä matkustettaessa sekä Pariisista että Brysselistä pääsee perille nopealla junayhteydellä. Lippuja kannattaa varmastikin hankkia hyvissä ajoin etukäteen. Ranskalaiset kertoivat myyneensä jo agilitykilpailuiden yhteydessä n. 600 lippua.

Järjestäjät odottavat yksilökilpailuihin 55 mini, 60 midi ja 130 maxikoiraa. Vastaavasti joukkueita odotetaan seuraavasti: 20 minijoukkuetta, 24 midijoukkuetta ja 30 maxijoukkuetta.

Nykyiset agilitysäännöt ovat voimassa viisi vuotta ja seuraava päivitys pitäisi astua voimaan vuoden 2007 alusta. Vuoden 2007 sääntöjen käsittelystä päätettiin, että agilitykomitea käsittelee muutosesitykset kokouksessaan helmikuussa 2005. Tämä tarkoittaa, että haluamamme muutosehdotukset tulee toimittaa etukäteen vuoden 2004 marraskuun loppuun mennessä FCI:lle. Komitea päätti, että esitykset kokouksille on toimitettava kirjallisina (sähköpostilla) englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi.

Ransakalaiset esittelivät elektronista toimivaksi havaittua pöytää. Pöytää tuskin vielä näemme vuoden 2003 MM-kisoissa, mutta tulevina vuosina pöydän mukanaoloon kannattaa varautua ja jos esteen harjoittelu on jäänyt vähäiseksi, niin kannattaa alkaa treenaamaan.

Tulevien agilityn MM-kisojen paikat ovat:
2004 Italia Milanon lähistöllä
2005 Espanja
2006 Sveitsi Basel
2007 Tsekki

Suomen karsintakilpailuiden pitopaikaksi näyttää varmistuvan Sqash- ja sulkapallohalli Järvenpäässä. Edellisessä kirjoituksessa esittämääni avunpyyntöön järjestämisen osalta on tullut vastauksia. Erityiset kiitokset JAU:laisille ja BorTK:lle sekä yksittäisille aktiiveille. Tilanne alkaa järjestelyjen osalta pikku hiljaa vaikuttamaan valoisammalta. Yksityiskohdista vielä tarkempia tietoja tuonnempana.

Terveisin
Tapani Turunen

_________________________________________________________________


Last modified: Tue Apr 22 22:51:31 EEST 2003
<-- Takaisin kirjoitusten otsikkosivulle.


<-- Takaisin agility-sivulle.


Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit