Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit
Ritva Herrala
Kennelliitto

Kilpailukirjan täyttöohje agilityssa


Hyväksytty SKL-FKK:n hallituksessa 14.02.2002

1. Kilpailukirjan tarkoitus on osoittaa koiran oikeus osallistua ilmoitettuun kilpailuluokkaan tai kilpailuun.

2. Kilpailukirja on jätettävä ilmoittautumisen yhteydessä järjestäjille ja järjestäjän on pyydettäessä esitettävä kirja kilpailun aikana tuomarille. Kilpailukirjat palautetaan, kun viralliset tulokset on hyväksytty tuomarin allekirjoituksella.

3. Kilpailukirjaan merkitään koiran tietojen lisäksi kaikki arvokilpailujen tulokset (pm, pohjm, mm), merkitykselliset tulokset ja tuomarin esittämät huomautukset. Merkityksellisiä tuloksia ovat luokan vaihdon edellyttämät tulokset ja kaikki nollatulokset (0-0,99), Tuomarin huomautukset merkitään myös ylituomarikertomukseen.

4. Kilpailuun osallistuminen ilman kilpailukirjaa ei ole mahdollista.

5. Kilpailukirjan katoaminen: Kilpailijan on esitettävä kilpailukirjassa vaaditut tiedot sekä kilpailuoikeus luokassa jollain muulla luotettavalla tavoin, jotta uusi kilpailukirja voidaan hyväksyä. Luotettava tieto on mm. kennelliiton lausunto.

6. Kilpailukirja on virallinen asiakirja, johon kilpailijalla itsellään ei ole oikeutta tehdä mitään muutoksia eikä lisäyksiä.

Pöytäkirja

1. Järjestäjien tulee esittää pöytäkirja tuloksista ennen kilpailun päättymistä. Pöytäkirjassa tulee ilmetä ainakin koiran virallinen nimi, rekisteri nro, sijoitus, tulos ja aika. Kilpailijalle on annettava ennen kilpailun päättymistä tuomarinsihteerin lappu, johon on merkitty kilpailupaikka ja aika sekä kyseisen parin nro, virheet ja suoritusaika.

2. Kaikki tulokset merkitään virallisiin pöytäkirjoihin, jotka toimitetaan allekirjoitettuna kennelpiiriin tarkistettavaksi ja sieltä edelleen Kennelliittoon tallennettavaksi.


Uudet kilpailukirjat ovat saapuneet Kennelliiton postitukseen. Hinta 2,5 € kpl. Tilaukset puh. 09 - 88730 239

Mikäli haluatte ostaa vanhoja kilpailukirjoja esim. epävirallisista kisoista merkattaviin tuloksiin on hinta 5 € / 10 kpl.

Uusia sääntökirjoja voi tiedustella maalis - huhtikuun vaihteessa.

_________________________________________________________________


Last modified: Mon Mar 4 15:13:21 EET 2002
<-- Takaisin kirjoitusten otsikkosivulle.


<-- Takaisin agility-sivulle.


Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit