Re: Tulosten julkaisu


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Timo Teileri , Lokakuun 18, 2019 kello: 13:09:17
----------------------------------------------------------------------

Re: Tulosten julkaisu

Vastineena juttuun: Re: Tulosten julkaisu, jonka kirjoitti: Maksaako oikeasti? , Lokakuun 14, 2019 kello: 14:06:42:

Maksaako oikeasti? kirjoitti:
» Mistä tämä päätelmä on tehty, että tolleri erikseen maksaa? Käsittääkseni se on vain toimittaa netti kisapaikalle (älypuhelimesta jakaa) ja laittaa ruksi kohtaan "lähetä tulokset nettiin"

Hienoa, jos tilanne on muuttunut. Oletko varma, että tilanne on noin - olisihan se joillekin vielä ehkä arvokas tieto.
Minulla on jo pitkä aika siitä, kun tuota omassa seurassa käytiin lävits ja silloin siitä oli lisämaksu.

»
» Timo Teileri kirjoitti:
» » Kyseessä on Tulosohjelma. Sen tärkein tehtävä on, että siihen syötetään kisojen tulokset ja ne voidaan helposti lähettää SAGI:n järjestelmään.
» » Itse sovelluksen käytöstä sen omistaja veloittaa jonkin summan ja SAGI toimii siinä käsittääkeni ainoastaan välittäjänä. Eli kaikki kyseistä ohjelmaa käyttävät yhdistykset maksavat sen käytöstä SAGI:n kautta ohjelman omistajalle.
» »
» » Edellisen lisäksi siinä on erinäisiä muitakin ominaisuuksia, joista yksi on tulosten julkaiseminen tolleri.netin palvelussa. Tämä osio on seuroille lisämaksullinen.

» » Vesku kirjoitti:
» » » Kuten aiemmin totesin, niin tuo tulospalvelu on vain osa suurempaa kokonaisuutta, johon kuuluu myös tietääkseni likimain kaikki kisatoiminta, ilmoa lukuunottamatta.
» » » Ja muistan lukeneeni hallituksen arkistoista, että tätä on myös liitolle tarjottu jossain muodossa, mutta ei hyväksytty. Hinnoista en lähde kiistelemään, koska kukaan muu kuin softan tekijä itse, ei voi tietää hintalappua työlle, jota on saatettu tehdä ja pitää yllä vuosia samoilla tuntimäärillä kuin "normi"-duunari. Se miksi ei tällaista palvelua kaikille ole kustannettu, ei selviä täältä ikävä kyllä.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]