Re: Tulosten julkaisu


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Timo Teileri , Marraskuun 11, 2019 kello: 13:46:07
----------------------------------------------------------------------

Re: Tulosten julkaisu

Vastineena juttuun: Re: Tulosten julkaisu, jonka kirjoitti: il manen , Lokakuun 31, 2019 kello: 08:57:25:

Olen väärässä Tolleri.net -"laajennuksen" suhteen. Se, mitä muistelin oli tämä:
"Uusi ohjelmaversio sisältää seuraavat parannukset:
- Ohjelman mukana toimitetaan laajennus, jonka avulla voi syöttää tuloksia verkon yli. Laajennus käynnistetään extensions hakemistosta tuplaklikkaamalla InputResults.jar tiedostoa. Tulosohjelman HTTP-palvelin pitää käynnistää, jotta laajennus saa yhteyden tulosohjelmaan."
Tuolla oli muistaakseni oma kustannuksensa, mutta se tosiaan oli jo 4v ennen tolleri.net -mahdollisuutta.

Nuo ajanottolaitteiden laajennkust tulivat vielä aiemmin (ja olivat lisämaksullisia), mutta ei ole tarvetta, kun ei ole sellaisia laitteita, jotka voisi yhdistää :)

Täytynee siis ensi kevääksi etsiä joku ystävällinen sielu, joka lainaa kännykkäänsä hotspotiksi


il manen kirjoitti:
» Samaa mieltä, eihän Tollerin tuloksien syöttö ole muuta kuin täpän laittaminen laatikkoon (ja toimiva netti koneessa).

» Eli ei muuta kuin tavaamaan käyttöohjetta

» Maksullisia sitten ne tulospalvelunäytöt

»
» TRa kirjoitti:
» » Timo Teileri kirjoitti:
» » » Maksaako oikeasti? kirjoitti:
» » » » Mistä tämä päätelmä on tehty, että tolleri erikseen maksaa? Käsittääkseni se on vain toimittaa netti kisapaikalle (älypuhelimesta jakaa) ja laittaa ruksi kohtaan "lähetä tulokset nettiin"

» » » Hienoa, jos tilanne on muuttunut. Oletko varma, että tilanne on noin - olisihan se joillekin vielä ehkä arvokas tieto.
» » » Minulla on jo pitkä aika siitä, kun tuota omassa seurassa käytiin lävits ja silloin siitä oli lisämaksu.

» » En kyllä usko että tolleri-netin käyttäminen on ikinä mitään maksanut. Siis sinne laittaa tuloksia. Sekoitat varmaan johonkin toiseen juttuun, esimerkiksi Agimetin ja Asperin ajanoton laajennuksiin, mitkä olet käsittääkseni maksullisia lisäpalikoita.

» » Muistan tuon tollerin maksuttomuuden siitä, että oltiin varmaan ensimmäisiä jotka sitä kokili käyttää. Enkä olisi edes sitä alkanut kokeilemaan ilman tekjän yllyttämistä, koska meillä oli jo toimiva tulospalvelu nettiin. Eli en todellakaan siitä olisi mitään maksanut, joten ei voinut olla maksullinen.

» » --
» » - TRa----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]