Re: Olipa "viime hetken kisat" 14.6.


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Marko Kaminen , Heinäkuun 7, 2019 kello: 22:14:19
----------------------------------------------------------------------

Re: Olipa "viime hetken kisat" 14.6.

Vastineena juttuun: Re: Olipa ''viime hetken kisat'' 14.6., jonka kirjoitti: Näinhän se on , Heinäkuun 3, 2019 kello: 23:50:03:


» Aikalailla samat koirakot ovat jälleen joukkueessa, kuin aiemminkin. No eipä voi odottaa aikaisempia vuosia enempää menestystykään.

Kyllä siellä ne samat koirakot tuntuu olevan, mutta eipä tuonne oikein parempiakaan ole saatu. Kyllä tässä porukassa on ne parhaat tällä hetkellä. Jos olisi parempia niin mikseivät saaneet enempää pisteitä?

Valitettavasti esimerkiksi maxien huippukärki on kapea. Taso voisi olla leveämpikin.
kun Suomi voitti mm-kisoja menneinä vuosina, se johtui vain siitä ettei maailmalla taso ollut vielä suomalaisten tasoa, mutta nyt se taso on vain niin järkyttävän kova.
Voiton vie se joka pystyy suorittamaan radat riskirajoilla parhaiten ja pystyy hallitsemaan suoritus paineet.

Se, että ennen MM-kisoja jo arvostellaan Suomalaisia kisaajia niin eikö se ole äärettömän negatiivista ajatella noin. Eli hävitään jo tässä vaiheessa vaikka vasta syyskuussa on kisat.

Minä ehdottaisin, että kannustetaan Suomalaisia, arvostetaan ja kunnioitetaan heitä. Toivotaan parasta ja juhlitaan menestystä.
Urheilu nyt vain on sellaista, että erot ovat hiuksen hienoja ja vain parhaat voivat voittaa. Toivotaan, että tällä kertaa Suomalainen voittaa.

Tsemppiä kisaajille.

-Marko----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]