Re: Toimiva livestream??


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Niina L , Kesäkuun 22, 2017 kello: 08:17:45
----------------------------------------------------------------------

Re: Toimiva livestream??

Vastineena juttuun: Re: Toimiva livestream??, jonka kirjoitti: vaihtoehtoinen fakta? , Kesäkuun 22, 2017 kello: 00:23:18:

Kisoissa käytössä ollut ajanottojärjestelmä on rakennettu niin että se hakee Sagin tulosohjelmasta lähtijälistat ja palauttaa ajan ja koirakolle syötetyt virheet takaisin järjestelmään automaattisesti.
Kuten jo joku tuossa edellä mainitsi on samaa ohjelmaa käytetty kaikissa EO-karsinnoissa, viime vuonna osassa SM-startteja ja MM-karsinnassa. (kaksi viimeksi mainittua tosin ilman virhesyöttöä koska se oli vasta kehitteillä kyseisenä ajankohtana)
Ohjelma siis perustuu täysin ajantasaiseen ja lähtöjärjestyksessä olevaan tulosohjelmaan. mikäli koirakoita puuttuu välistä tai joku koirakko vaihtaa paikkaa on lähtijä mahdollista syöttää manuaalisesti ajanottoon hetkessä. Näin jouduimme toimimaan mm. koko joukkuekisojen ajan koska toimiston tulosohjelmassa koirakot eivät olleet lähtöjärjestyksessä ja ajantasaisia lähtölistoja ei siis ollut saatavilla edes sisäänheittäjille. Siksi kenttien laidalla sisäänheittäjät olivat erityisen valppaina ja kyselivät lähtijöiltä mm ovatko koirakot varsinaisia joukkuejäseniä vai varakoirakoita ( loistavaa työtä, kiitos siitä vielä kerran). Näin saimme kohdennettua oikeille henkilöille oikeat tulokset.
Järjestelmä on rakennettu myös mm niin että mikäli toimistossa kaatuu tietokone tai yhteys, kerää ajanotto omaan tiedostoonsa sillä välin tulleet tulokset ja palauttaa ne tulosohjelmaan heti tilanteen normalisoiduttua.
Livestreemin kanssa ajanoton ohjelmilla ei ole mitään tekemistä. Tosin siitä on mahdollista otaa streamiin virhesyöttö ja aika, kuten mm. Tornion EO-karsinoissa tehtiin, mutta sekin toimii vain mikäli järjestäjän kotiverkko ovat riittävän nopeat jotta virheiden ja ajan syöttö ei laahaa perässä kuvaan nähden.
Loppukaneetiksi, perinteisiä tuomarinsihteerin lipareita ei tässäkään kisassa ole jätetty käyttämättä. Toimistolle ohjeistus oli että tarkistavat liparin virheiden osalta että pitää yhtä sähköisesti suoritetun virhesyötön kanssa ja muuttavat tarvittaessa. Molemmissa kun ihminen syöttää virheet ja inhimillisiä virheitä saattaa sattua. Lipari on se minkä mukaan virallisesti kaikki tieto määräytyy!
Kaikkialla missä kyseistä järjestelmää on aikaisemmin käytetty on terveiset olleet, "kiitos vähentää painetta toimistosta kun ei kaikkea tarvitse käsin naputella"
Niina Lindberg / Ajanottotiimi


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]