Re: Onko totta?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti TiiPiiTii , Huhtikuun 26, 2017 kello: 10:36:08
----------------------------------------------------------------------

Re: Onko totta?

Vastineena juttuun: Re: Onko totta?, jonka kirjoitti: Hmm , Huhtikuun 25, 2017 kello: 22:52:10:

Hmm kirjoitti:
» Pölijä kirjoitti:
» » Hmm kirjoitti:
» » » Tässähän se just tulee. Entäs kun on se esim. kleini, perhonen tai russeli joka kisaakin miniluokassa koska on sen 28 tai yli korkea. (Näitä tulee varmasti olemaan juuri se muutama) Mitä mahdollisuuksia niillä on pelkkien borttereiden tai shelttien seassa? Kyllä se tulee olemaan niin, että valtarodut tulevat viemään kaikki kisat, niinkuin maksi luokassa, kun minimini luokka otetaan käyttöön. Ei siinä ole pahemmin muilla roduilla asiaa. Tai ainakaan itselleni ei tule mieleen mitään erityistä erirotuista koiraa joka voisi pärjätä näiden tiettyjen rotujen seassa mini luokassa. Toki rodun valinta kysymys. Harmi vaan niitä kohtaan jotka ovat valinneet rodustansa isot edustajat ajatellen nykyisiä sääntöjä, nyt se kääntyy niitä vastaan. Esim. Pinsereissä on juuri näin.

» »
» » En kyllä minäkään ymmärrä nyt Hmm:n logiikkaa ollenkaan. Ihan yhtälailla ne kleinit yms jotka on yli 28cm korkeita on ennenkin kisanneet shelttejä ja bordereita vastaan mineissä? Miten se on niiltä pois, että nyt siirtyy chihut yms eri luokkaan? Ei mitenkään. Ja mitä väliä, vaikka pikkuminit ovat minejä hitaampia? Eihän nykyäänkään minit ole yhtä nopeita kuin vaikka maksit. Eri säkäluokkia, eivät kisaa toisiaan vastaan.

» Osallistujamäärät pienenee ja esimerkiksi ne joilla ei ole jo serttejä niiden saanti vaikeutuu huomattavavasti jos ei omista nopeaa kärkipään rotua. Toki muuten voi välillä edes toivoa pääsevänsä palkinnoille. Muuten se ei muuta mitään.

Osallistujamäärät ovat nytkin mineillä suuressa osassa kisoja alle 20 kisaajan eli vain voittaja voi saada SERTin. Ja kyllä ne nopeat kääpiöpinserit ja vaikka kääpiövillakoirat ja vastaavat yhtä lailla pystyvät edelleen mineissä pärjäämään.
Ja antaahan tämä taasen niille pienemmille hiukan paremmat mahdollisuudet saada SERTejä :)


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]