Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Jani Kantola , Maaliskuun 27, 2017 kello: 07:48:22
----------------------------------------------------------------------

Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt

Vastineena juttuun: Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt, jonka kirjoitti: rahamies , Maaliskuun 23, 2017 kello: 16:48:16:

rahamies kirjoitti:
» Mike kirjoitti:
» » Niin, ja jos osallistujia olisi kolmessa kokoluokassa sekä 160 per luokka. Ajattele 480 kisaajaa kertaa 50 e eli iso summa olisi ollut jaossa eli pikamatematiikalla tulisi 24 000 e .

» » Tulee vain murto-osa siitä eli vajaa 8000 e.

» » Mikä meni vikaan ? Sijainti, kisojen arvostus, markkinointi vai mikä ?

» Sellaista ei voi menettää mitä ei ole edes saatu. Ainahan voi jossitella, että olisi saatu niin ja niin paljon, muttei sellaisessa ole mitään järkeä. Jo Tampereen osakilpailun jälkeen oli selvää ettei Tornioon tule tupa täyteen. Viikonloppuna on kuitenkin kisat, joissa on melkein 500 starttia. Mikäli sellaiset kisat ei tuota voittoa, niin silloin on vika järjestäjissä (ja silloin suurin osa Suomessa järjestetyistä kisoista tuottaisi tappiota).

» Mikäli halutaan enemmän kisaajia, niin starttien tulisi olla virallisia kisastartteja ja kisoja ei pitäisi viedä mihinkään periferiaan. Itse näen kisoissa muutakin tärkeää kuin maksimaalinen taloudellinen tuotto.

» Itse kisasin sekä Tampereella että Vantaalla ja kisat ovat olleet hyviä.


Kiitos kun huolehditte kisojemme taloudellisesta kannattavuudesta :D

"Rahamiehen" kanssa samoilla linjoilla, että mikäli olisi viralliset kisat niin osallistujamäärä ois pian suurempi, koska joukkuepaikan sijaan ihmisiä kiinnostaisi mahdollisten nollien vaikutus esim. sm-kisoja tai mm-karsintoja varten.

Se, että missä kisat pitää järjestää, herättääkin sitten tunteita. Välimatkat Suomessa on pitkiä ja tosi on, että iso osa harrastajista asuu etelässä. Mutta, mie laskin tuossa pirruuttani, että mikäli asut täällä "periferiassa", ja osallistut 2018 MM-karsintoihin, SM-Kisoihin, EO-karsintoihin sekä HalliSM:iin, niin met maksamma n.3000€ Enemmän, kuin esimerkiksi Helsingissä, tai Turussa asuva. Tämän lisäksi me käytämme aikaa yli 100h enemmän aikaa matkustamiseen, kuin HKI-TKU seudulla asuva. Että vastaukseni on, että periferia tarvii kyllä kisansa (laskentataulukon saa jos haluaa :D)
Tämän lisäksi pohjoisessakin on satsattu tuntuvia summia harrastustilojen kehittämiseen/rakentamiseen. Oulussa OKK:lla on 1800m2 halli ja meillä Torniossa 2600m2. Ei täälläkään rakentaminen ole ilmaista, joten kisojen tuotot ovat yhtä tärkeät, ellei jopa tärkeämmät täällä, missä harrastaja (=maksaja) pohja on pienempi kuin etelässä.
----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]