Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Jani kantola , Maaliskuun 27, 2017 kello: 19:52:06
----------------------------------------------------------------------

Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt

Vastineena juttuun: Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt, jonka kirjoitti: Jep , Maaliskuun 27, 2017 kello: 18:58:20:

Jep kirjoitti:
» kisaaja kirjoitti:
» » Jani Kantola kirjoitti:

» »
» » » Se, että missä kisat pitää järjestää, herättääkin sitten tunteita. Välimatkat Suomessa on pitkiä ja tosi on, että iso osa harrastajista asuu etelässä. Mutta, mie laskin tuossa pirruuttani, että mikäli asut täällä "periferiassa", ja osallistut 2018 MM-karsintoihin, SM-Kisoihin, EO-karsintoihin sekä HalliSM:iin, niin met maksamma n.3000€ Enemmän, kuin esimerkiksi Helsingissä, tai Turussa asuva. Tämän lisäksi me käytämme aikaa yli 100h enemmän aikaa matkustamiseen, kuin HKI-TKU seudulla asuva. Että vastaukseni on, että periferia tarvii kyllä kisansa (laskentataulukon saa jos haluaa :D)
» » » Tämän lisäksi pohjoisessakin on satsattu tuntuvia summia harrastustilojen kehittämiseen/rakentamiseen. Oulussa OKK:lla on 1800m2 halli ja meillä Torniossa 2600m2. Ei täälläkään rakentaminen ole ilmaista, joten kisojen tuotot ovat yhtä tärkeät, ellei jopa tärkeämmät täällä, missä harrastaja (=maksaja) pohja on pienempi kuin etelässä.

» » Osuit Jouni naulan kantaan!

» » Voidaanko lopettaa tämä jatkuva narina EO-karsinnoista? Tämä vuosi mennään näin ja vuoden 2018 paikkakunnat julkistettu ja silloin mennään niin. Jokaisella oli tiedossa nämä paikkakunnat ja ajankohdat ja jokainen tekee omat valintansa lähteäkö vai ei. Ne, jotka eivät lähde, olkoot hiljaa jos ei ole mitään positiivista sanottavaa.

» » Niin, minä en ole lähdössä mutta en jaksa kantaa huolta niistä, jotka ovat. Tahi järjestelyistä, ne on varmaan ihan superhyvät!

»
» Ei lopeteta, minäkin haluan sanoa sanasen - ihan niin kuin Sinäkin.

» Minä taas kannatan etelän järjestämiä kisoja, sillä silloin osallistuja määrä nousee siihen 160 x 3 eli maksimiin. Tottahan se on, että taitajat asuvat täällä meidän keskuudessa eli etelässä. Se vaan on fakta.

» Raha ei mene pelkästään järjestävän seuran takataskuun vaan siitä menee Sagille iso prosentti.
» Nämä prosentit taas vastaavasti tulevat koko lajin ja koko harrastajakunnan käyttöön. Eli isompi potti myös heille eli meille. Kätevää , eikö totta ?

» Jos minäkin lasken niin kolmet karsinnat on maksimi osallistujilla 72000 euroa, josta sagi vie karkeasti puolet eli 36000 e. Jos osallistuja määrät minimit 3 x 7000 e on tuloa 21000 josta sagi vie 10500e . Minusta tuo ero on valtava eli 72000 vs 21000 eli sagille jää joko 36000 tai sitten 10500 e. Luulen, sagi haluaa ennemmin sen reippaasti isomman tulon.

» Jos teillä on esittää laskentataulukoita, niin laittakaa ihmeessä tähän linkkiä. Tietoa voi jakaa, arvioidaan sitten sen luotettavuutta ja käytettävyyttä erikseen.


Eipä tuo noussut etelässäkään. Mutta.. Ois varmasti pitäny olla kirjoittamatta tätä, tai se olisi ehkä ollut viisainta tehdä anonyymisti nimimerkin takaa, kuten... Mutta satutko tietämään, mistä on tullut kaksi maailmanmestaria? Että jos menestyjien määrä on mittari niin missähän ne kisat pitäs järjestää. No ei vaiskaan, kyllä alueellinen tasa-arvo tulee säilyttää jatkossakin. Mutta onneksi sen päättää joku muu toimielin, kuin tämä palsta.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]