Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Jääkiekko , Maaliskuun 21, 2017 kello: 22:13:48
----------------------------------------------------------------------

Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?

Vastineena juttuun: Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?, jonka kirjoitti: Sorry , Maaliskuun 20, 2017 kello: 17:43:10:

Sorry kirjoitti:
» Heidi Mustonen /Karmiwan kirjoitti:
» » Kovasti paljon mielipahaa ja itkua aiheuttavat nämä spekuloinnit nimimerkkien takaa, etenkin kun yksikään kirjoittajista ei ole asiasta selvillä.
» » Kerron teille nyt hyvät "nimimerkkien viisaat", että asiat ei ole yhtään niinkuin täällä kirjoitellaan. Haasteita toki on ja niiden parissa pakerretaan kovin. Kipakat kirjoituksenne täällä eivät toki auta asiaa yhtään. Mutta jatkakaa ihmeessä supattelua ja olkaa viisaampia. Toivottavasti ette kohtaa harrastuksissanne vastaavia haasteita.
» » Luettavaksenne viellä linkki:

» » http://yle.fi/uutiset/3-9517722

» Hei ja kiitos kirjoituksesta sekä linkistä. Siinä on pohdittavaa jokaiselle. Kunnioitan kirjoitustasi. Voin samaistua tilanteeseen, sillä olen myös yksi "itsemurhaan ajettava". Toivon sinulle voimia ja jaksamista, kivinen on tie mutta toivottavasti polun varrella on aitoaja ihmisiä tukemassa tätäkin koirakkoa. Haasteita on monella , melkein jokaisella: osalla itsensä kanssa, osalla koiran.

» Suoraan sanottuna tämä ketju pitäisi poistaa. Miksi annetaan jauhaa tämmöistä loukkaavaa tekstiä niin tästä tapauksesta, kuin monesta muustakin tapauksesta. Toinen paha on se, että näitä mielipiteitä kulkeutuu julkisuuteen laajemminkin ja lajin maine on menetetty. Varsinainen agi-seiska.

» En tunne Sinua, tätä tapausta mutta luin ketjun kolmeen kertaan. Luin muutaman muunkin ketjun, ja hämmästyin. Täytyy sanoa, että ei ihan heti uskoisi tätä URHEILUKSI.
» Nyt kun ollaan urheilun nimikkeellä samalla pörssillä erinäisten rahoittajien kanssa, niin miettikääpä millaisen kuvan tästä lajista saa. Suurin osa, korostan suurin osa on elämää nähneitä jo reilun 30 vuoden rajapyykin saavuttaneita, osa jo senkin ajat sitten. Suurimmasta osasta ei tule ns. huippuja vaikka halu olisi kova. Siinä sitten ollaan esimerkkinä nuoremmille. Tapellaan, nimitellään, puhutaan pahaa, mustamaalataan, valehdellaan ja kieroillaan. Some on sokaistanut nämä pappa- ja mammaurheilijat täysin.

» Millaisen kuvan nämä keskustelut antavat esimerkiksi toisiin suhtautumisesta ja hirveästä kateuden sekä kaunan vaalimisesta. Miksi lyödään ja isolla voimalla. Asioista ei pystytä keskustelemaan. Muita keskustelijoita haukutaan kultalusikka ja prinsessa termeillä, kerma pyllyköiksi jne jne. Niin surullista luettavaa, ja joku saa kai tästä vielä nautinnon. Eikö ole mitään sensuuria vai onko tämä tarkoituskin repiä, haukkua, alistaa ja jopa ajaa itsemurhan partaalle harrastajia ? Ollaan valmiit hakkaamaan vaikka henki pois kirjoituksilla, mutta päätä ei ole irrottautua toisten mustamaalamisesta. Ja miksi ei ? Siksi, koska kuka vaan voi olla se seuraava uhri. Aina löytyy joku, vaikka kieroilemalla, joka nujerretaan.

» Se, mikä minua huolestuttaa on myös se, että tähän luodaan mahdollisuus ihan vapaasti. Täällä pitäisi miettiä sitä, että mitä voi kirjoittaa ja miten voi kirjoittaa. Olenko harrastaja, olenko tuomariharjoittelija, koetoimitsija vai mahdollisesti tuleva urheilija. Nyt pitäisi saada palstalle moderaattorit, sellaiset jotka estää tämän lajin syvemmälle uppoamisen. Se, voidaanko enää tehdä mitään, voi olla vain palstan sulkeminen.

» Olisi hienoa, jos tuomarit, tuomarikokelaat sekä muut kisaorganisaatioihin kuuluvat lukisivat ja miettisivät, ovatko he osaltaan ruokkimassa tätä ilmapiiriä vai ovatko he instanssi, joka puhdistaa tämän sairaan lynkkaamisen tästä lajista. Hyvin huolestuttavasti näitä negatiivisia asioita lajista nyt tulee esille. Missä on ne positiiviset asiat ?

Hmm meneppä katsomaan esim lasten jääkiekko treenejä tai kisoja. Siellä voi ihailla kuinka aikuiset vanhemmat käyttäytyvät katsomossa. Puhumattakaan somesta. Eli aika kesyä sanoisin. Ja myös rahalliset tuet yhteiskunnalta hieman eri suuruisia.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]