Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Häh? , Maaliskuun 21, 2017 kello: 15:30:40
----------------------------------------------------------------------

Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?

Vastineena juttuun: Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?, jonka kirjoitti: hopsanhaa , Maaliskuun 21, 2017 kello: 08:43:11:

hopsanhaa kirjoitti:
» jesuppa kirjoitti:
» » Heidi Mustonen /Karmiwan kirjoitti:
» » » Kovasti paljon mielipahaa ja itkua aiheuttavat nämä spekuloinnit nimimerkkien takaa, etenkin kun yksikään kirjoittajista ei ole asiasta selvillä.
» » » Kerron teille nyt hyvät "nimimerkkien viisaat", että asiat ei ole yhtään niinkuin täällä kirjoitellaan. Haasteita toki on ja niiden parissa pakerretaan kovin. Kipakat kirjoituksenne täällä eivät toki auta asiaa yhtään. Mutta jatkakaa ihmeessä supattelua ja olkaa viisaampia. Toivottavasti ette kohtaa harrastuksissanne vastaavia haasteita.
» » » Luettavaksenne viellä linkki:

» » » http://yle.fi/uutiset/3-9517722

» » Itse olen kisannut koira-aggren koiran kanssa, eikä sen ura alkanut ennen kuin se varmuudella pysyi hankassa. Kasvattini on ollut yli puoli vuotta kisaamatta maaliintulo-ongelmien takia. Olen siis kohdannut haasteita ja paljonkin setvinyt kasvattini vastaavaa ongelmaa.

» » Edelleen mielipiteeni on se, ettei hallintaongelmainen koira kuulu kisoihin, tekeepä se kuinka upeita ja nopeita ratoja. Noinkin suuri ongelma tulee olla ratkottuna ennen kisauran jatkoa. Mielestäni ratkaisu ei ole se, että maalialueelle tehdään ihmismuureja. Miettisin asiaa myös muiden näkökulmasta. Mitä jos koira joskus luikahtaakin vartiosta läpi ja hyökkää jonkun koiran kimppuun? Fyysisten vammojen lisäksi herkemmän koiran agit voi olla pilalla pitkän aikaa.

»
» Voi minäkin olen tavannut lukuisia kertoja herra-kisaajan, jonka koira näykkii ja puree sekä repii radalla ohjaajaa sekä maalialueella suorastaan raivoaa omistajalle. Omistaja nostelee käsiään, eikä yksikään tuomari tähän ole puuttunut. Ikävä kyllä. Siinä menee paitaa ja reenihousua.
» Meillä ei ole myöskään ongelmana hallintaongelmaiset koirat, vaan siihen voidaan lukea myös hallintaongelmaiset kisaajat.
» Kateus on kavala tauti.

Miten tuo liittyy täyän asiaan? Minulle aivan sama miten paljon koirat pureskelee omistajiaan tai ohjaajiaan, harvemmin siinä on kyse aggressiivisuudesta.

Eri asia, kun vaarassa on _ulkopuoliset_.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]