Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Jani Kantola , Maaliskuun 13, 2017 kello: 08:52:50
----------------------------------------------------------------------

Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt

Vastineena juttuun: Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt, jonka kirjoitti: tre , Maaliskuun 13, 2017 kello: 08:23:28:

tre kirjoitti:
» Muuhun en ota kantaa, mutta Tampere-Pirkkalan lentoasemalta ajaa Tamskin hallille maksimissaan 25 minuuttia, todennäköisesti jopa vähemmän.

» Ja se toinen rivi.


Matka siis kutakuinkin sama, olen muutamia kertoja menny valmetin konttorilta kentälle ja siinä menee sen rapia 20min. Eli matka siis kutakuinkin sama.

Sitä, että moniko kisaaja nyt konneella tulee onkin toinen juttu. Plus, että kemistä nyt ei taho koneella ees päästä mihinkään, se on fakta. Tähän on koitettu saada muutosta niin yritysten kuin myös matkailutoimistojen puolelta, mutta ei. (<- oftopic)

Jos puhutaan yleisesti yleisillä kulkuneuvoilla kulkemista agilityhalleilla, niin aika hankalaa se taitaa olla. Meillä on kyllä hallinpäässä bussipysäkit, joihin pääsee osalla Tornio-Kemi-Tornio autoilla. Äkkisiltään katoin että aamulla 10aikaa pääsee Torinion keskustasta (n4km päässä hallista)

Mutta, kuten sanoin niin koitama puuhata minibussia kuskaamaan väkeä, mikäli tällaista tarvetta ilmenee.-> tiedotetaan tapahtuma sivuilla.

mainittakoon vielä, että majoitustahan kannattaa kysyä myös haaparannan puolelta. Virallisten ohjeiden mukaan koirat tulee käsitellä ekinokokkoosia vastaan, tarkemmat tiedot eviran sivuilta.

jos tässä vielä jotain muuta juolahtaa mieleen niin pitää runoilla. Kysyäkkin siis saapi, joko sähköpostilla tai täällä palstalla tapahtumasivuilla jne.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]