Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Minä vaan , Maaliskuun 17, 2017 kello: 04:46:12
----------------------------------------------------------------------

Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt

Vastineena juttuun: Re: Tornion EO-karsintojen järjestelyt, jonka kirjoitti: Kysyä saa , Maaliskuun 16, 2017 kello: 21:28:01:

Kysyä saa kirjoitti:
» Kyllä on pitkä aika odottaa jos juna asemalla klo 6.21 ja kisat voi alkaa klo 8 / 9 tai jopa 10 (veikkaan 10 kun ilmoja todella vähän) . Tuleeko järjestäjä avaamaan hallin oven klo 6 maissa että pääsee matkatavaroiden kanssa halliin vai pitääkö mennä prisman abc:lle odotteleen . Onko abc pihalta aamukyytiä?
» Paljonko abc:ltä halliin matka, ajattelin vaan että jos sieltä joutuu raahaan koirat, vesikanisterit ja matkakamppeet.
» Pitääkö kisakamppeet pukea jo kotona vai onko pukuhuoneita käytössä? Junalla jos lähtee niin ei viitsis 12 tuntia olla kisakamppeissa.

» Bajamajat ... Hmm. Entä käsien pesu mahdollisuus? Onko siellä juoksevaa hanavettä? Koirille vettä?

» Vai pitääkö raahata omat käsienpesu vedet ja koirien juomavedet?

» Kyllä asioista pitää tiedottaa, sillä osallistuja päättää itse lähteekö arktiseen seikkailuun vai ei. Vesikanisterin kanssa kello 6 keskellä ei mitään ei kuulosta hyvältä.

» Onko se matkailualue auki, missä on varma tieto? Jos ottais matkailuauton junan tilalla.

» Onko halli lämmin? Näyttelyssä oli kuulema kylmä.


Ehkä parempi jäädä kotiin, jos on noin vaikeeta.
Sinne menee juna etelästä joka on perillä klo 8.13
Miksi kisoihin pitäisi olla kuljetus asemalta ? Ei muissakaan kisoissa ole.
On vain extrapalvelua järjestäjän taholta, jos kuljetus onnistuu.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]