Re: Miten EO-karsintojen mittauksissa kävi?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti 💩 , Helmikuun 4, 2017 kello: 22:19:04
----------------------------------------------------------------------

Re: Miten EO-karsintojen mittauksissa kävi?

Vastineena juttuun: Re: Miten EO-karsintojen mittauksissa kävi?, jonka kirjoitti: oikeuteen vaan , Helmikuun 4, 2017 kello: 14:54:41:

oikeuteen vaan kirjoitti:
» Kyllä sen niin pitää mennä, että tuomarit mittaa ja vastuu mittatuloksesta on aina tuomarilla. Ei koskaan koiran ohjaajalla tai omistajalla. Siksi hämmästyttääkin liiton toiminta. Mitataan miniksi ja sitten joku toinen päivä mediksi. Tai medistä maksiksi. Välissä kun kuluu se 5 vuotta, niin jokainen tietää, että koiran kisaamiseen matkoineen ja ilmoineen sekä koutsaukseen kuluu tuona aika helpostikin kymppitonni massia. Ja mitä vielä, sitten tuleekin siirto isompaan kokoluokkaan. Hukkaan meni ne rahat, etenkin jos maksiluokkaan joutuu juuri ja juuri rajan yli mitattu koira. Sellainen, jolla ei alun alkaenkaan olisi kisaillut, jos olisi alun alkaen isompaan luokkaan mitattu.

» Enpä pitäisi ihmeenä, jos aiheen tiimoilta vielä oikeusriita käydään liittoa vastaan. Nykyinen systeemi on yhtä pelleilyä. Jokainen koira lopettaa joskus kasvunsa, olkoot sitten 18 kk tai 24 kk. Silloin pitää liiton lukita koiran koko. Olkoot sitten kymmenen tuomaria ja vaikka sata mittausta. Mutta sillä tuloksella pitäisi voida kisata koko koiran loppuelämä. Jos sitten arvokisoissa maailmalla koko todetaan vääräksi, niin sanktiot niille tuomareille, jotka koiran kokoluokan vääräksi Suomessa määrittelivät. Ohjaaja on näissä tapauksissa syytön ja osaton, mutta tällä hetkellä valitettavasti se, jonka tappioksi tilanne yksinomaan kääntyy. Nyt liitto pesee kätensä tuomariensa virheistä. Ei hyvä.

Nyt olet kyllä joko huono trolli tai todella kujalla siitä, miten maailma toimii.

Jos kuvittelet, että sinulla on joku implisiittinen oikeus kisata agilityä tietyssä luokassa liiton järjestämissä virallisissa kisoissa, niin ei muuta kuin onnea valitsemallasi polulla. Voin kertoa, että tuon oikeusriidan päätteeksi tulet maksamaan paljon enemmän kuin kymppitonnin oikeuskuluina.

Voisin tässä kanssa syöttää vähän steroideja koiralle ja sitten haastaa liiton, jos en voitakaan. Ihme pelleilyä.

Kukaan muu ei ole vastuussa omaan koiraasi kohdistuvista päätöksista kuin sinä itse. Tuomari mittaa koiran sellaisena kuin se on sitä tuodessasi mitattavaksi. Sinä valitset itse milloin sen mittautat, joten sinä olet vastuussa siitä, että et mittauta koiraa joka kasvaa vielä. Ei ole mikään pakko mittauttaa koiraa heti 18kk iässä.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]