Re: Ylökin palkinnot


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Samperi , Syyskuun 9, 2016 kello: 23:32:28
----------------------------------------------------------------------

Re: Ylökin palkinnot

Vastineena juttuun: Re: Ylökin palkinnot, jonka kirjoitti: 💩 , Syyskuun 9, 2016 kello: 18:08:06:

💩 kirjoitti:
» jaska kirjoitti:
» » Samperi kirjoitti:
» » » Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Vähän aikaa sitten oli samalle viikonlopulle myönnetty kisat Rovaniemelle, Ouluun ja Kajaaniin. No ihan ei riittänyt joka seuralle kisaajia sitä määrää mihin on totuttu. Etenkin pohjoisessa tulisi huomioida kisoja myönnettäessä että 200-300km ei ole täällä pitkä etäisyys. Kisaajien määrissä on tapahtunut selvä notkahdus juurikin lähialueille päällekkäin myönnettyjen kisojen vuoksi, kahdessa (tai jopa kolmessa) paikassa kun on vaikea olla yhtäaikaa. Seurat elävät kisatuotoista, tämä pitäisi Sagissakin pitää mielessä.

» » Eiköhän tuo olisi seurojen välinen asia ? Joissakin paikoissa ihan ihmiset puhuu keskenään ja sopii näistä asioista. Ei siihen lajiliitto tarvita, käyttäkööt senkin ajan johonkin järkevämpään toimintaan.

Täydellisessä maailmassa, vaaleanpunaisten lasien läpi katsellen, homma menisikin noin mukavasti että sovittaisiin seurojen kesken milloin kukanenkin järjestää kisat. Taisipa tässä ketjussa joku jo mainitakin, että aina ei joka seurassa olla niin yhteistyöhaluisia/-kykyisiä. Seuroissa kisojen anomisesta vastaavat hlöt näkevät anomisvaiheessa Sagin kalenterista kullekin viikonlopulle jo tehdyt kisa-anomukset siinä vaiheessa kun syöttävät sinne oman seuransa kisat. Siitä huolimatta saatetaan anoa kisat samalle viikonlopulle jolle lähiseura on jo tehnyt omat merkintänsä. Tällaisessa tilanteessa Sagi voisi varsin hyvin jättää myöntämättä myöhemmin anomuksensa syöttäneen seuran kisat. Tuskin tarvitsisi montaa kertaa toistaa kun alkaisi homma sujua seurojen kesken kisoja anottaessa.

» Mitä iloa siitä sitten on että lajiliitto ylipäätään myöntää kisat, jos se ei missään määrin voi kontrolloida niitä? Miksei kisoja voisi järjestää ilmoitusperustaisesti milloin vain? Miksi ylipäätään tarvitaan mitään ilmoitusta kennelliittoon, tulokset riittäisivät.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]