Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti SatuS , Joulukuun 28, 2015 kello: 23:30:52
----------------------------------------------------------------------

Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?

Vastineena juttuun: Re: Ruotsiin uusia säkäluokkia?, jonka kirjoitti: Kisajärjestäjän näkökulma , Joulukuun 23, 2015 kello: 17:51:20:

Selvittiin noista ylimääräisistä palkintokuluista silloinkin, kun kisaajamäärät olivat murto-osa nykyisestä ja x-rotuiset piti palkita omissa luokissaan erikseen. Tietysti silloin oli vain kaksi säkäryhmää, mutta palkintoja piti varata tuplamäärä, vaikka x:siä kisasi kourallinen. Ja silloin kun meille tuli kolmas säkäluokka minien ja maksien rinnalle, palkintomäärä nousi kolmanneksella, kisaajamäärään muutos ei hetkellisesti vaikuttanut kovinkaan paljon, aiemmin kun uudet medit kisasivat mineissä tai makseissa. Eikä silloin sponsoreita ollut kuin jokusella hassulla seuralla.

Nykyään kun palkinnot tulevat suureksi osin sponsoreilta, isoin ongelma uusissa säkäryhmissä olisi ehkä se että jos seuran talous on kuralla, poistuvat kisalahjakortit kokonaan palkintovalikoimasta. Se ruokasäkki kun vastaa arvoltaan yleensä hyvinkin yhtä starttia, moninkertaisesti.

Kisajärjestäjän näkökulma kirjoitti:
» axaaja kirjoitti:
» » Ruotsiin uusia säkäluokkia?

» » http://agilityklubben.se/frageformular-om-namn-pa-storlekar/

» » Mitä mieltä?

» Jos sattuu käymään niin, että jokaiseen luokkaan tulee riittävästi tuloksia (ja siihenhän pitää vähintään varautua), niin palkintokulut nousevat reilusti.

» Jos vkl on molempina päivinä 2 kisaa kaikille luokille, palkintokulut kasvavat n. 800-1000€. Tällaisissa kisoissa on pienemmillä paikkakunnilla tyypillisesti luokkaa 500 starttia eli bruttotuotto on about 6000€ eli aika iso lisälovi.

» Jos vkl toisena päivänä on 3 kisaa 1& 2 ja toisena 3 kisaa 3-lk, lisäkulut ovat luokkaa 600-700€.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]