Re: ASB:n nopeustilasto


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Herra X , Joulukuun 17, 2015 kello: 10:40:27
----------------------------------------------------------------------

Re: ASB:n nopeustilasto

Vastineena juttuun: Re: ASB:n nopeustilasto, jonka kirjoitti: vertaa SM , Joulukuun 17, 2015 kello: 09:04:11:

vertaa SM kirjoitti:
» Hattu kirjoitti:
» » vertaa SM kirjoitti:
» » » Hattu kirjoitti:
» » » » vertaa SM kirjoitti:
» » » » » Tyttö Y kirjoitti:
» » » » » » Neiti A kirjoitti:
» » » » » » » Poika B kirjoitti:
» » » » » » » » Neitti A kirjoitti:
» » » » » » » » » Hra Y kirjoitti:
» » » » » » » » » » Rouvax kirjoitti:
» » » » » » » » » » » Hra X kirjoitti:
» » » » » » » » » » » »
» » » » » » » » » » » » Kannattaako katsoa, koska puuttuu paljon tuloksia?

» » » » » » » » » » » » Eli tilasto tehty vain ASB-lehdessä julkaistuista tuloksista?!!

» » » » » » » » » » » Mitä järkeä sellaisessa tilastossa on?

» » » » » » » » » » Hyvin paljonkin:

» » » » » » » » » » https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Otanta

» » » » » » » » » Tässä tapauksessa otanta kyllä vääristää niin paljon, ettei tilastosta voi tehdä minkäänlaisia johtopäätelmiä.

» » » » » » » » Millä perusteella?

» » » » » » » Sillä, että vain tiettyjen seurojen kisoissa käy tiettyjä koirakoita. Siksi kyseisestä tilastosta puuttuu suuri määrä nopeita koiria.

» » » » » » Kun katsoo TR-tilastoa, eipä tule mieleen, ketä nopeita sieltä puuttuu. TR-tilastossa on vielä vähemmän kisoja otantana.

» » » » » Niin... keitähän 2015 SM-kisojen 10-sakista puuttuikaan?
» » » » » Minit: 1, 2, 5, 6, 10
» » » » » Medit: 1, 5, 6, 7, 8
» » » » » Maxit: 1, 7, 8, 9, 10

» » » » Mistähän hatusta vedit tuon listan, koska noi kaikki minit löytyy tr-tilastosta, medejä ja makseja en katsonut läpi...

» » » Pyydän anteeksi, pikasilmäilyllä Luna (SM-6.) jäi huomaamatta.
» » » Jo löydät, niin kerro, missä esim. mineissä ovat Hunni ja Aino ? Huom! tässä ketjussa kyse on siis nopeustilastosta, jossa on lueteltu tuolla otannalla 55 nopeinta säkäluokittain (ASB 11-2015, sivu 9), ei 1000 koirakon TR-listasta ;)

» » Sijalla 105. Kysehän oli tästä väittämästä 'Siksi kyseisestä tilastosta puuttuu suuri määrä nopeita koiria.' Koska hunni löytyy tr-listalta, niin löytyy myös nopeustilastoista.

» Tietysti on todennäköistä, että Hunni ja muut 10-sakissa olleet löytyvät TR-listan 1000 joukosta, koska pohjadata on sama.

» Mutta tämän aiheen otsikko on ASB:n nopeustilasto - ei siis TR-lista (tai TR-tilasto).
» Näillä kahdella on sama pohjadata eli ne kilpailut, joita on mainostettu ASB-lehden tikkuaskeissa TR-tilastoon mukaan tulevina kilpailuina. Tikkuaskeissahan on myös hyppyratoja, mutta ne eivät ole TR-kilpailuja, joten ne eivät ole mukana myöskään tämän aiheen nopeustilastossa, jossa on lueteltu säkäluokittain 55 nopeinta koirakkoa.

Lisäksi huomattava, että tilastossa tulokset, jotka julkaistu lehdessä! Ja on alueita/seuroja, joilta nuo tulokset eivät vain tunnu tulevan julkaisuun!

» Eli jos vertaisi oikeasti samoilla kriteereillä, pohjadatana kaikki tulokset, nopeustilastossa todennäköisesti olisi myös melko moni esim. mainitsemistani SM-kisojen 10-sakista. Itsekin olisin todennäköisesti sijoilla 10-20 (laskin omat tuloksen samoilla kriteereillä ja olisin ollut suunnilleen sijalla 10, mutta muutama nopea koira todennäköisesti olisi myös korkeammalla ja edellämme, kun pohjadatana olisi kaikki tulokset). TR-listalla taidan olla jossain 400-500 välillä :)----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]