Re: ASB:n nopeustilasto


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti vertaa SM , Joulukuun 17, 2015 kello: 09:04:11
----------------------------------------------------------------------

Re: ASB:n nopeustilasto

Vastineena juttuun: Re: ASB:n nopeustilasto, jonka kirjoitti: Hattu , Joulukuun 16, 2015 kello: 22:18:49:

Hattu kirjoitti:
» vertaa SM kirjoitti:
» » Hattu kirjoitti:
» » » vertaa SM kirjoitti:
» » » » Tyttö Y kirjoitti:
» » » » » Neiti A kirjoitti:
» » » » » » Poika B kirjoitti:
» » » » » » » Neitti A kirjoitti:
» » » » » » » » Hra Y kirjoitti:
» » » » » » » » » Rouvax kirjoitti:
» » » » » » » » » » Hra X kirjoitti:
» » » » » » » » » » »
» » » » » » » » » » » Kannattaako katsoa, koska puuttuu paljon tuloksia?

» » » » » » » » » » » Eli tilasto tehty vain ASB-lehdessä julkaistuista tuloksista?!!

» » » » » » » » » » Mitä järkeä sellaisessa tilastossa on?

» » » » » » » » » Hyvin paljonkin:

» » » » » » » » » https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Otanta

» » » » » » » » Tässä tapauksessa otanta kyllä vääristää niin paljon, ettei tilastosta voi tehdä minkäänlaisia johtopäätelmiä.

» » » » » » » Millä perusteella?

» » » » » » Sillä, että vain tiettyjen seurojen kisoissa käy tiettyjä koirakoita. Siksi kyseisestä tilastosta puuttuu suuri määrä nopeita koiria.

» » » » » Kun katsoo TR-tilastoa, eipä tule mieleen, ketä nopeita sieltä puuttuu. TR-tilastossa on vielä vähemmän kisoja otantana.

» » » » Niin... keitähän 2015 SM-kisojen 10-sakista puuttuikaan?
» » » » Minit: 1, 2, 5, 6, 10
» » » » Medit: 1, 5, 6, 7, 8
» » » » Maxit: 1, 7, 8, 9, 10

» » » Mistähän hatusta vedit tuon listan, koska noi kaikki minit löytyy tr-tilastosta, medejä ja makseja en katsonut läpi...

» » Pyydän anteeksi, pikasilmäilyllä Luna (SM-6.) jäi huomaamatta.
» » Jo löydät, niin kerro, missä esim. mineissä ovat Hunni ja Aino ? Huom! tässä ketjussa kyse on siis nopeustilastosta, jossa on lueteltu tuolla otannalla 55 nopeinta säkäluokittain (ASB 11-2015, sivu 9), ei 1000 koirakon TR-listasta ;)

» Sijalla 105. Kysehän oli tästä väittämästä 'Siksi kyseisestä tilastosta puuttuu suuri määrä nopeita koiria.' Koska hunni löytyy tr-listalta, niin löytyy myös nopeustilastoista.

Tietysti on todennäköistä, että Hunni ja muut 10-sakissa olleet löytyvät TR-listan 1000 joukosta, koska pohjadata on sama.

Mutta tämän aiheen otsikko on ASB:n nopeustilasto - ei siis TR-lista (tai TR-tilasto).
Näillä kahdella on sama pohjadata eli ne kilpailut, joita on mainostettu ASB-lehden tikkuaskeissa TR-tilastoon mukaan tulevina kilpailuina. Tikkuaskeissahan on myös hyppyratoja, mutta ne eivät ole TR-kilpailuja, joten ne eivät ole mukana myöskään tämän aiheen nopeustilastossa, jossa on lueteltu säkäluokittain 55 nopeinta koirakkoa.

Eli jos vertaisi oikeasti samoilla kriteereillä, pohjadatana kaikki tulokset, nopeustilastossa todennäköisesti olisi myös melko moni esim. mainitsemistani SM-kisojen 10-sakista. Itsekin olisin todennäköisesti sijoilla 10-20 (laskin omat tuloksen samoilla kriteereillä ja olisin ollut suunnilleen sijalla 10, mutta muutama nopea koira todennäköisesti olisi myös korkeammalla ja edellämme, kun pohjadatana olisi kaikki tulokset). TR-listalla taidan olla jossain 400-500 välillä :)


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]