...ja tässä syy hyväntekeväisyysmätsäriin...


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Umppa , Kesäkuun 25, 2005 kello 23:21:03
----------------------------------------------------------------------

...ja tässä syy hyväntekeväisyysmätsäriin...

Auta eläinsuojeluyhdistystä auttamaan!

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksellä on hoidossa 104 koiraa. Suuria ja pieniä, pentuja ja aikuisia. Nyt tarvitsemme sinun apuasi!

Kaiva kaikki kaappisi ja lahjoita meille

-rättitarpeita (kaikki käy, vanhoista t-paidoista lähtien)
-makuualustoja (kaikki käy, petauspatjoista lähtien)
-koirien hoitotarvikkeita, harjoja, kampoja, kynsisaksia, shampoita, trimmisaksia jne
-koirien lääkkeitä, erityisesti tarvitsemme silmä- ja korvatippoja, antibiootteja sekä kortisonia, kaikki muutkin kuitenkin ovat tervetulleita.
-lisäravinteita, kaikki käy
-ruokaa sekä raksuja, että erityisesti purkkiruokaa, kaikki pussinpohjat, erikoisruoat ja päiväyksensä jo menettäneet käy. Myös kaikki muu syötävä käy, ei pelkästään koirille valmistetut ruoat.

Jos sinulla on jotain ylimääräistä soita ja kysy, josko me sitä nyt tarvitsemme (roskapussit, kertakäyttö kumihanskat, pumpuli, sideharso jne)

Menekki on valtava, mitään apua ei ylenkatsota!

Halutessasi lahjoittaa jotain, voit ottaa yhteyttä minuun tea.tuovinen@melora.inet.fi tai 040 544 3635/Tea

Ymmärtänette, että valitettavasti meillä ei riitä tällä hetkellä resurssit tavaroiden hakemiseen ympäri maakuntia, eli lahjoitukset toivotaan perille toimitettuina eläintalollemme, Korialle tai koirien hoitopaikkaan Anjalankoskelle.

Lisäksi kaipaamme koirien hoitoon apujoukkoja!

Jos sinulla on halua auttaa konkreettisessa koirien hoitotyössä, ota yhteyttä! Ohjelmassa koirien ruokkimista, lääkitsemistä, trimmausta (ihan tämmönen kotitrimmi saksilla, kaikki osaa!), pesua, tarhaamista, koppien siivousta, pentujen hoivaamista ja aikuisten paapomista. Ei mitään, mitä jokainen ei osaisi. Koirat ovat Anjalankoskella. Kukaan ei joudu hommiin kylmiltään, puuhaan opastetaan.

Tule mukaan auttamaan. Iloinen ja huumorintajuinen joukkomme on helposti lähestyttävä! =) Kukaan ei jää yksin, olemme aina puhelinsoiton päässä valmiina neuvomaan, jos hoitovuorossa tulee tenkkapoo.

Hoitovuoroihin haluavien yleisörynnäkkö voi ottaa yhteyttä Anneen puh 040 552 7951

Luonnollisesti myös rahalahjoitukset ovat lämpimästi tervetulleita. Keräystilimme on Nordea 202518-42371 (keräyslupa nro 4/04 voimassa 1.10.2004 - 30.9.2005). Laittakaa viitteeksi "koirat". Jokainen euro menee suoraan näiden koirien hyväksi, me toimimme tässä työssä vapaaehtoisesti, hyvä mieli palkkanamme.

Jos jollakulla heräsi asiaan liittyviä muita kysymyksiä, toivon meitä lähestyttävän sähköpostitse osoitteeseeni tea.tuovinen @ melora.inet.fi (poista välit)
Pyydän, ettei suuri yleisö soittelisi "utelupuheluita", puhelimessa viettämäni aika on pois eläinsuojelutyöstä, jota meidän yhdistyksessä tällä hetkellä on riittävästi. Asiallisiin sähköpostikyselyihin pyrin vastaamaan muutaman vuorokauden kuluessa lyhyesti.

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys kiittää jo etukäteen eläinrakkaita tukijoita avusta! Tiedän, että viestini tavoittaa teidät!

Tätä tiedotetta saa vapaasti levittää, itseasiassa jopa pyydän teitä tekemään niin!

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys

Tea Tuovinen
puheenjohtaja
www.ksey.net


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ FAQ ]