Sulo etsii kotia


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Anna-Katri , Syyskuun 5, 2004 kello 16:43:44
----------------------------------------------------------------------

Sulo etsii kotia

Olisiko sinulla tarjota pysyvä ja rakastava koti pikku-Sulolle? Sulo on 12 kk:n ikäinen musta-hopea uros kääpiösnauseri, jolle etsimme nyt uutta kotia muuttuneen elämän tilanteen vuoksi. Sulo on rekisteröity ja lähtöisin tunnetusta ja näyttelyissä menestyneestä kennelistä. Sulo on asustellut perheemme 3-vuotiaan käppänä uroksen kanssa, joten toiveena olisi että uudessa perheessä olisi seuraksi ja leikkikaveriksi toinen koira (ei tietenkään välttämätöntä). Pääasia kuitenkin olisi että Sulo pääsisi perheeseen, jolla olisi kokemusta koirista ja tietysti aikaa puuhata Sulon kanssa.

Sulo on aika vauhdikas pikkukaveri ja se on saanut meidän vanhemman koirankin nuortumaan ja leikkimään. Sulo rakastaa pitkiä lenkkejä ja leikkimistä, se on todellakin koira jonka kanssa aika ei käy pitkäksi. Mutta Sulosta on myös aivan ihanaa olla välillä pieni sylikoira, jota hellitään ja annetaan tietysti paljon makupaloja. Sulo ei kuitenkaan ole mikään rasavilli tuholainen, vaan se on tottelevainen ja uskoo jos jokin on kielletyä. Perustottelevaisuus on kunnossa (istu, maahan, narussa nätisti käveleminen), mutta nyt tänä kesänä koulutus on valitettavasti jäänyt vähän taka-alalle.

Sulo siis kaipaa perhettä, jolla olisi aikaa ja innostusta touhuta sen kanssa kaikkea mahdollista tottelevaisuus koulutuksesta näyttelyihin ja agilityyn, unohtamatta leppoisaa yhdessä oloa kotona. Sulo tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ikään tai kokoon katsomatta ja todellakin tykkää leikkiä! Lempileikki koirapuistossa on ottaa keppi suuhun ja juosta kovaa muita karkuun... Ja meidän toisen koiran kanssa myös sukkien venyttäminen on Sulosta tosi kivaa.

Mutta jos kiinnostuksesi heräsi ja perheessäsi on TODELLA harkittu koiran ostamista niin ota yhteyttä. Kerron sitten lisää Sulosta.

Terveisin,
Anna-Katri
(anna-katri83@luukku.com)


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta muille koira-aiheisille jutuille ] [ FAQ ]