TamSKin kisat kaikille luokille su 17.3.2019


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

[ Näytä kaikki viestit / Show all messages ]

Jutun lähetti TRa , Maaliskuun 7, 2019 kello: 10:35:37
----------------------------------------------------------------------

TamSKin kisat kaikille luokille su 17.3.2019

Kaikille luokille on 2 agirataa, kolmosille lisäksi hypäri.
Kisat käydään kahdella kentällä yhtäaikaa, tuomareina Esa Muotka (uusi matto Juta), sekä Minna Räsänen (vanha matto).

Alustavia suunnitelmia ennen halvimman ilmon loppumista:
tasoluokkajärkkä 1-2-3. 1-2 luokat järjestyksellä A-B. Kolmoset sen
jälkeen eli erittäin todennäköisesti ei ennen klo 12:30 mikään kolmosten
rata. Kolmosten ratajärjestys on auki, koska mennään kahdella
kentällä yhtä aikaa, Hypärit tulee sinne minne sattuu parhaiten
sopimaan, sen jälkeen kun tiedetään starttimäärät (siis halvimman
ilmon jälkeen). Aikataulut pyritään tekemään niin, etei mihinkään säkäluokkaan tulisi kohtuuttomia odotuksia, mutta ei myöskään ylitiukkaa (pitäisi juosta toiselta radalta suoraan toiselle).

Sunnuntaina 10.3 umpeutuu halvin ilmo. Kitusta ei tule automaattista sähköpostimuistutusta halvimpaan hintaan, joten kannattaa muistaa!

Muutos vikaan ilmoon netissä! Kitun lievistä ongelmista johtuen toistaiseksi netissä ei voi netin kalliimpaan hintaan ilmottautua enää edellisenä päivänä. Joten viikonlopun kisoihin viimeinen ilmopäivä netissä on perjantai. Jos ilmoat lauantaina, se vastaa kisapaikalla ilmoamista (startit 25€ kpl), eikä sitä voi enää tehdä kitun kautta.

Halvimmat maksut siis sunnuntaina 10.3 14€ eka startti, 12€ seuraavat, tamskilaisille samaan päivämäärään 11€/startti. Tämän jälkeen startit kallistuu 3€ / 3 päivän välein, tarkemmin maksuporrastiedoissa, poikkeus viimeiselle kitussa tehdylle ilmolle, mikä on nyt perjantaina.

Kisojen järjestys ei siis vielä välttämättä selvillä, mutta kuten aikaisemminkin, jos haluat osallistua esim. kahdelle ekallle radalle, voidaan se siksi muuttaa. Koska pyynnöt lisätiedoissa on ollut niin sekavia (sorry vaan), niin sellainen muutos, että kaikista starttien muutoksista pitää laittaa sähköpostia: agikisat(at)tamsk.com VASTA SEN JÄLKEEN kun aikataulut on selvillä, eli voit suoraan sanoa mitkä startit haluat. Eikä niitä muutella vasta kisaa edeltävänä iltana.

Kisat siis Tampereella TamSKin hallilla. Luhtaantie 58.
Meillä on nyt tilava lämmin kanttini "Tupa", mistä saa pikkurahalla syötävää ja juotavaa ja pääsee istuskelemaan ja odottelemaan mukavasti väliajoilla lämpimässä (löytyy myös avoin Wifi). Käytössä vesivessat, 3 kpl.

Koiralle mahtuu häkkejä halliin, ja lämppärihyppyjä mahtuu samalle kisa-alustalle. Tulospalvelu ja kisakamera osoitteessa http://agi.tamsk.com
Kisojen jälkeen voi saada videoita omista radoistaan.

Tervetuloa kisoihin! Tästä voi ottaa vaikka tuntumaa seuraavana viikonloppuna oleviin Halli-SM/EO-karsintoihin. Kuinka ollakaan, myös siellä tuomaroi Esa Muotka :)

--
- TRa


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]