TamSKin kisat 26-27.1.2019


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

[ Näytä kaikki viestit / Show all messages ]

Jutun lähetti TRa , Tammikuun 16, 2019 kello: 23:44:09
----------------------------------------------------------------------

TamSKin kisat 26-27.1.2019

Kaikille luokille on 2 agirataa + 1 hyppyrata. Lauantaina ykköset + pienet ja isommat maksikolmoset. Sunnuntaina kakkoset ja loput (pienemmät) kolmoset. Tuomareina Ritva Herrala ja Sari Mikkilä.

Alustava suunnitelma, että aloitetaan alemmilla luokilla ja kolmoset sitten niiden perään. Koiramääristä riippuen mennään yhdellä tai kahdella kentällä.

Lauantaina 19.1 umpeutuu halvin ilmo. Kitusta ei tule automaattista sähköpostimuistutusta halvimpaan hintaan, joten kannattaa muistaa!

Muutos vikaan ilmoon netissä! Kitun lievistä ongelmista johtuen toistaiseksi netissä ei voi netin kalliimpaan hintaan ilmottautua enää edellisenä päivänä. Joten viikonlopun kisoihin viimeinen ilmopäivä netissä on torstaina. Jos ilmoat perjantaina, se vastaa kisapaikalla ilmoamista (startit 25€ kpl), eikä sitä voi enää tehdä kitun kautta vaan emaililla: agikisat(at)tamsk.com).

Halvimmat maksut siis lauantaina 19.1 14€ eka startti, 12€ seuraavat, tamskilaisille samaan päivämäärään 11€/startti. Tämän jälkeen startit kallistuu 3€ / 3 päivän välein, tarkemmin maksuporrastiedoissa, poikkeus viimeiselle kitussa tehdylle ilmolle, mikä on nyt torstaina.

Kisojen järjestys ei siis vielä välttämättä selvillä, mutta kuten aikasemminkin, jos haluat osallistua esim. kahdelle ekallle radalle, voidaan se siksi muuttaa. Koska pyynnöt lisätiedoissa on ollut niin sekavia (sorry vaan), niin sellainen muutos, että kaikista starttien muutoksista pitää laittaa sähköpostia: agikisat(at)tamsk.com VASTA SEN JÄLKEEN kun aikataulut on selvillä, eli voit suoraan sanoa mitkä startit haluat. Eikä niitä muutella vasta kisaa edeltävänä iltana.

Kisat siis Tampereella TamSKin hallilla. Luhtaantie 58.
Meillä on nyt tilava lämmin kanttini "Tupa", mistä saa pikkurahalla syötävää ja juotavaa ja pääsee istuskelemaan ja odottelemaan mukavasti väliajoilla lämpimässä (löytyy myös avoin Wifi). Käytössä vesivessat, 3 kpl.

Koiralle mahtuu häkkejä halliin, ja lämppärihyppyjä mahtuu samalle kisa-alustalle. Tulospalvelu ja kisakamera osoitteessa http://agi.tamsk.com
Kisojen jälkeen voi saada videoita omista radoistaan.

Tervetuloa tammikisoihin!

--
- TRa


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]