TamSKin perinteiset kinkunsulatuskisat la 29.12!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

[ Näytä kaikki viestit / Show all messages ]

Jutun lähetti TRa , Joulukuun 17, 2018 kello: 17:09:35
----------------------------------------------------------------------

TamSKin perinteiset kinkunsulatuskisat la 29.12!

TamSKin jo perinteiset kinkunsulatuskisat järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa viikonloppuna ja kisat nyt kaikille luokille!

Kaikille luokille on 2 agirataa + 2 hyppyrataa. Kisat käydään kahdella kentällä yhtäaikaa, Uutena kokeiluna niin, että kummallakin kentällä on sekä agi- että hyppyrata.

Seuraavat ovat alustavia suunnitelmia olettaen, että starttimäärät pysyy odotusarvoissa eli max noin 450 starttia. Jos starttimäärät tästä nousee,
voi olla siis jotain ihan muuta.

Tuomareina Laura Mättö (kenttä 2, uusi juta) ja Tommi Raita-aho (kenttä 1, vanha matto). Mennään kahdella kentällä yhtä aikaa, kummallakin kentällä on agi+hyp.
Tasoluokkajärkkä 1-2-3, kokoluokat suuruusjärjestyksestä pienimmästä
alkaen. Kenttä 1 alkaa siis A1-kisalla, kenttä 2 alkaa myöhemmin
B1-kisalla, C1-kisa taas kentällä 1, D1 kentällä 2 jne. luokat sopivasti
lomittain tästä eteenpäin. Suuurempia odotusaikoja siis kisojen väleihin ei pitäisi tulla saman luokan sisällä, mutta toisaalta tarkoitus on, ettei myöskään tarvi juosta toiselta radalta suoraan toisen kentän rataantutustumiseen, siis samassa luokassa. Vaihdot sillai sopivasti :)
Aloitus noin kello 9:00-9:30 kenttä 1, 9:45-10:15
kenttä 2. Näillä suunnitelmilla kenttä 2 siis alkaa ja loppuu myöhemmin kuin kenttä 1.

Mutta nämä siis kaikki alustavasti, jos starttimäärät yllättää, niin sitten voi olla ihan muutakin. Suunnilleen noin kuitenkin järjestys.

Lauantaina 22.12 umpeutuu halvin ilmo. Kitusta ei tule automaattista sähköpostimuistutusta halvimpaan hintaan, joten kannattaa muistaa!

Muutos vikaan ilmoon netissä! Kitun lievistä ongelmista johtuen toistaiseksi netissä ei voi netin kalliimpaan hintaan ilmottautua enää edellisenä päivänä. Joten viikonlopun kisoihin viimeinen ilmopäivä netissä on torstaina. Jos ilmoat perjantaina, se vastaa kisapaikalla ilmoamista (startit 25€ kpl), eikä sitä voi enää tehdä kitun kautta vaan emaililla: agikisat(at)tamsk.com).

Halvimmat maksut siis lauantaina 22.12 14€ eka startti, 12€ seuraavat, tamskilaisille samaan päivämäärään 11€/startti. Tämän jälkeen startit kallistuu 3€ / 3 päivän välein, tarkemmin maksuporrastiedoissa, poikkeus viimeiselle kitussa tehdylle ilmolle, mikä on nyt torstaina.

Kisojen järjestys ei siis vielä välttämättä selvillä, mutta kuten aikasemminkin, jos haluat osallistua esim kahdelle ekallle radalle, voidaan se siksi muuttaa. Koska pyynnöt lisätiedoissa on ollut niin sekavia (sorry vaan), niin sellainen muutos, että kaikista starttien muutoksista pitää laittaa sähköpostia: agikisat(at)tamsk.com VASTA SEN JÄLKEEN kun aikataulut on selvillä, eli voit suoraan sanoa mitkä startit haluat, siis maanantaina (jouluaatto) viimeistään pitäisi olla aikataulut julkaistu. Eikä niitä muutella vasta kisaa edeltävänä iltana.

Kisat siis Tampereella TamSKin hallilla. Luhtaantie 58.
Meillä on nyt tilava lämmin kanttini "Tupa", mistä saa pikkurahalla syötävää ja juotavaa ja pääsee istuskelemaan ja odottelemaan mukavasti väliajoilla lämpimässä (löytyy myös avoin Wifi). Käytössä vesivessat, 3 kpl.

Koiralle mahtuu häkkejä halliin, ja lämppärihyppyjä mahtuu samalle kisa-alustalle. Tulospalvelu ja kisakamera osoitteessa http://agi.tamsk.com
Kisojen jälkeen voi saada videoita omista radoistaan.

Tervetuloa sulattelemaan taas kinkkua TamSKin halliin!


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]