Re: tulokset koiranettiin


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti JKa , Marraskuun 16, 2018 kello: 16:02:57
----------------------------------------------------------------------

Re: tulokset koiranettiin

Vastineena juttuun: Re: tulokset koiranettiin, jonka kirjoitti: Unohtunut , Marraskuun 15, 2018 kello: 14:32:00:

Unohtunut kirjoitti:
»
» » » Jouni Kautto on jakanut KITU-työryhmän kokousmuistion yhdistyksen hallituksen jäsenille sähköpostilla 27.7.2017 (liite 5.3.2.). Sähköpostissa Comia Softwaren tarjouksen kokonaiskustannukseksi todetaan noin 96.100,00 euroa (alv 0%).Sähköpostiketjun perusteella KITU-työryhmän esitystä Comia Software Oy:n valitsemisesta KITU-toimittajaksi on kannattanut 8 hallituksen jäsentä. Hallituksen sähköpostiketjussa tekemää päätöstä ei ole dokumentoitu yhdistyksen hallituksen virallisiin pöytäkirjoihin."

» » Miksei kyseisiä sähköposteja toimitettu tarkistukseen, ovat kai aika oleellisia hallituksen maineen puhdistamisen kannalta, onko kyseisiä sähköposteja olemassa?

» Kyllä mä ymmärrän ton niin, että kyseiset sähköpostit on toimitettu tarkastukseen, eihän niiden sisällöstäkään muuten voitaisi tarkistuksessa todeta mitään. Sähköpostissa tehtyä päätöstä ei vaan oo muistettu laittaa hallituksen kokouspöytäkirjaan.

Noniin, nyt on erityistilintarkastus saatu valmiiksi ja hyvä niin. Raporttia tulee käyttää jatkossa osana toiminnan kehittämistä, panostaa niihin asiavirheisiin, jotka on tarkastuksen yhteydessä nostettu esiin. Kun nämä virheet jatkossa korjataan, on asioiden hoito jatkossa ryhdikkäämpää, tämähän tässä on ollut se päätarkoitus?

Kituasia mielestäni puitiin pitkälti kevätkokouksen yhteydessä, siellä ainakin itselleni tuli kuva, että kyseessä on järjettömällä aikataululla juostenkustu projekti, jota ei ole johdettu tarvittavalla ammattitaidolla. Hankkeessa on ollut päteviä henkilöitä, mutta toimeksianto ja vastuunjako on ollut epäselvä ja ohjeistus puutteellinen.
Toinen merkittävä virhe on ollut siinä, että ei olla oltu riittävän suoraselkäsiä marras-joulukuun tienoilla, jolloin on todettu puutteita järjestelmän käytössä (viestittelyn perusteella tämä on todettu). Tässäkohtaa olisi ammattimainen projektipäällikkö ilmaissut, että järjestelmän käyttöönottoa on lykättävä. Tämä olisi siirtänyt uusien säkäluokkien käyttöönottoa vuodella, eli ei mitään dramaattista olisi käynyt.

No kenet nyt viedään sinne lahtausmontun reunalle, kenet poltetaan roviolla, kuka pääsee susien ruuaksi? Sen päättää syyskokous. Tässä kohtaa miettisin vielä, että mikä on ollut toiminnanjohtajan rooli ja vastuu tässä asiassa, onko toiminnanjohtaja seurannut kassavirtaa, vai kenen tehtävänä se on ollut?
Hallituksessa toimii ryhmä vapaaehtoisia, joilla kyllä on juridinen vastuu päätöksistä, sekä ihan konkreettinen vahingonkorvausvastuu tehtyjen päätösten osalta. Mutta toiminnanjohtaja, on ollut liiton työntekijä, ja toistaisinkin kysymyksen, minkälainen vastuu on hänellä?

Mutta ei niin huonoa, etteikö jotain hyvääkin... tuskin yksikään yhdistyksen toimija toimii missään tilanteessa näin holtittomasti :D


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]