TamSKIn kisat 10-11.11, 2 hypäriä ja 2 agirataaa kaikile luokille!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

[ Näytä kaikki viestit / Show all messages ]

Jutun lähetti TRa , Lokakuun 31, 2018 kello: 19:15:48
----------------------------------------------------------------------

TamSKIn kisat 10-11.11, 2 hypäriä ja 2 agirataaa kaikile luokille!

Viikonloppuna kisataan taas TamSKin hallissa, kaikilla 4 rataa 2xagi+2xhyp

Lauantaina kolmoset, kaikki säkäluokat, sunnuntaina ykköset ja kakkoset, kaikki säkäluokat,

Lauantaina 3.11 umpeutuu halvin ilmo. Kitusta ei tule automaattista sähköpostimuistutusta halvimpaan hintaan, joten kannattaa muistaa!

Muutos vikaan ilmoon netissä! Kitun lievistä ongelmista johtuen toistaiseksi netissä ei voi netin kalliimpaan hintaan ilmottautua enää edellisenä päivänä. Joten viikonlopun kisoihin viimeinen ilmopäivä netissä on torstaina. Jos ilmoat perjantaina, se vastaa kisapaikalla ilmoamista (startit 25€ kpl), eikä sitä voi enää tehdä kitun kautta vaan emaililla: agikisat(at)tamsk.com).

Tuomareina kumpanakin päivänä Riikka Kankainen ja Mia Laamanen (varalla).
Alustavasti menemme taas kahdella kentällä yhtäaikaa. Aloitamme noin kello 9-10 riippuen starttimääristä, tuomarien toiveista, VKT toiveista jne.

Luokkajaot tuomareiden ja kenttien kesken ei siis vielä selvillä, mutta kuten aikaisemminkin, jos haluat osallistua esim kahdelle ekallle radalle, voidaan se siksi muuttaa. Tai vain kentän 2 (jutagrass) radat, tai kentän 1 (vanha hiekkatekonurmi) radat. Koska pyynnöt lisätiedoissa on ollut niin sekavia (sorry vaan), niin sellainen muutos, että kaikista starttien muutoksista pitää laittaa sähköpostia: agikisat(at)tamsk.com VASTA SEN JÄLKEEN kun aikataulut on selvillä, eli voit suoraan sanoa mitkä startit haluat, siis tiistaina viimeistään pitäisi olla aikataulut julkaistu. Eikä niitä muutella vasta kisaa edeltävänä iltana.

Halvimmat maksut siis lauantaina 3.11 14€ eka startti, 12€ seuraavat, tamskilaisille samaan päivämäärään 11€/startti. Tämän jälkeen startit kallistuu 3€ / 3 päivän välein, tarkemmin maksuporrastiedoissa, poikkeus viimeiselle kitussa tehdylle ilmolle, mikä on nyt torstaina.

Kisat siis Tampereella TamSKin hallilla. Luhtaantie 58.
Meillä on nyt tilava kanttini "Tupa", mistä saa pikkurahalla syötävää ja juotavaa ja pääsee istuskelemaan ja odottelemaan mukavasti väliajoilla lämpimässä (löytyy myös avoin Wifi). Käytössä vesivessat, 3 kpl.

Koiralle mahtuu häkkejä halliin, ja lämppärihyppyjä mahtuu samalle kisa-alustalle. Tulospalvelu ja kisakamera osoitteessa http://agi.tamsk.com
Kisojen jälkeen voi saada videoita omista radoistaan.

Tervetuloa kisaamaan taas TamSKin hallille!


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]