Re: Valioitumiset


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Kysytty , Kesäkuun 26, 2018 kello: 11:04:50
----------------------------------------------------------------------

Re: Valioitumiset

Vastineena juttuun: Re: Valioitumiset , jonka kirjoitti: 💩 , Kesäkuun 26, 2018 kello: 02:04:14:

đź’© kirjoitti:
» Kysytty kirjoitti:
» » 💩 kirjoitti:
» » » Kituilee kirjoitti:
» » » » Kynä, paperi ja sakset kirjoitti:
» » » » » Kitu2 syynä, ettei 6kk yksikään koira ole agilitystä valioitunut. Kohtuutonta odottelua.
» » » » » Kennelliiton syy tämä ei ole.
» » » » » Voiko nämä koirakot esim. viedä manuaalisesti jalostustietojärjestelmään, jos mikään muu ei toimi?
» » » » » Vanhat konstit takaisin hetkellisesti, kunnes kitu2 tjmv. saadaan toimimaan.

» » » » Millon uskoisit, että kitu 2 olisi toimintakunnossa? :/ Kyllä on oppirahoja maksettu ja paljon

» » » » Toivotaan, että valioitumiset siirtyisivät Kennelliiton kantaan!

» » » Jos yhtään olette perillä liiton viestinnästä niin jo kauan sitten on ilmoitettu että tulosten siirtyminen on viivästynyt koska Kennelliitto ei ole saanut rajapintojaan kuntoon. Heidän haluttomuutensa kiirehtiä asiaa oletettavasti johtuu lähinnä siitä, että agility ei ole näyttely, eikä siten päättävän porukan kannalta mitenkään olennaista jalostusdataa.

» » Olen henkilökohtaisesti kysynyt asiaa kennelliitosta. Kyse on nimenomaan kitu2 ongelmasta. He eivät pysty enempää tekemään asian eteen omassa päässään.
» » Höpöhöpö tuo olettamasi SKL:sta jalostusdatasta. He todellakin toivovat, että Sagi saisi oman päänsä kitun osalta kuntoon.
» » Tästä tuli myös Sagilta viestiä huhtikuun loppupuolella tai tuokokuun alussa.

» Huhtikuun tiedotteessa todettiin Kennelliiton saaneen puolensa "valmiiksi" ja kesäkuun tiedotteessa, että rajapinnasta on paljastunut ongelmia joiden vuoksi jalostustietojärjestelmä ei näytä tuloksia oikein. Tästä johtuen tulosten siirto odottaa rajapinnan korjausta. Ei kuulosta kovin valmiilta.

Kennellitosta kysytty asiaa samoihin aikoihin kuin tuo 11.6.18 Sagin tiedote päivätty. Tuosta Sagin tiedotteesta ei käy ilmi kenen rajapinnassa on ongelmia.
Kennelliiton mukaan Sagi pyysi skl poistamaan tulokset, kun ne tulivat väärin jalostustietojärjestelmään. Kennelliiton mukaan ongelma on sagin rajapinnassa.
Koska kitussa on isojakin ongelmia, olen taipuvainen uskomaan kenneliittoa tässä asiassa. Kennelliitolla on kuotenkin paremmat taloudelliset resurssit kuin sagilla kitunsa kanssa.

Kennelliittoon on mennyt pieni erä tämän vuoden tuloksia ja jotkin tuloksista näkyvät Jalostustietojärjestelmässä väärin - esimerkiksi medi3 koirien tulokset näkyvät medi2 tuloksina ja LUVA/OIVA/PAVA/SERT/SERT-H maininnat puuttuvat. Vika on tiedossa ja se korjataan. Lähetämme kaikki alkuvuoden tulokset Kennelliittoon kun korjaus rajapinnassa on tehty.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]