Re: Sykähdyttävimmät hetket


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Narisija , Kesäkuun 21, 2018 kello: 10:17:49
----------------------------------------------------------------------

Re: Sykähdyttävimmät hetket

Vastineena juttuun: Re: Sykähdyttävimmät hetket, jonka kirjoitti: typerää narinaa , Kesäkuun 20, 2018 kello: 19:53:34:

typerää narinaa kirjoitti:
» Narisija kirjoitti:
» » typerää narinaa kirjoitti:
» » » Narisija kityoetöärjoitti:
» » » » typerää narinaa kirjoitti:
» » » » »
» » » » » » Joo, ei tuossa paljoa ajateltu medien kuumaa kärkeä. Kuumassa ryhmässä oli montakin joita ko. näytös olisi kiinnostanut. Olisiko siinä sitten pitänyt jokaisen esteelle lähetyksen välissä "tsekata" missä näytös menee.

» » » » » » Olisihan ennen palkintojen jakoa ollut tarpeeksi aikaa järjestää se näytös.... Hieman kismittää.

» » » » » Voi jeesus sentään.. minkä se ihminen luonteelleen voi, jos pienet asiat kismittää :o. Sääliksi käy kun isompia murheita eteen tulee.
» » » » » Kisat olivat LOISTAVASTI järjestetty. Iso kiitos siitä järjestäjille.

» » » » » Kaikkia EI VAAN VOI miellyttää. Piste.
» » » » » Ehkäpä tutustumiseen on mahdollisuus jossakin muualla tai tutustuu omatoimisesti vaikka sääntöihin tai jättänyt osallistumasta finaaliin, JOS tuo noin jäi kaivelemaan 😉. Elämä on valintoja täynnä...

» » » »
» » » » Ja sinä jatkat samaa kuin muut... valittamista.
» » » » Hyvää kesän jatkoa :-)

» » » En tiennytkään, että valittajille ei saisi sanoa, että älkää valittako. Sanon silti ja erittäin hyvällä syyllä!

» » » Ilmeisesti kisojen kehuminen ja kiitoksen antaminenkin on mielestäsi myös valittamista. No, tuolla asenteella onnea vaan..

» » » Hyvää kesää myös sinulle :)

» » Jos jotakin hieman kismittää, niin toinen siitä vetää herneen nenuunsa. Saa sanoa ja SINULLE itsellesi myös.
» » Kaikkia EI TOSIAAN VOI miellyttää, piste (lainatakseni sanojasi).
» » Hyvää juhannusta ja nautitaan kesästä.

» Älä vähättele. Valittajat ovat ihan oma lajinsa. Sitä tapahtui runsaasti jo ennen kisoja ja jatkuu näköjään kisojen jälkeen.
» Luulitko, että kirjoitukseni oli tarkoitettu vain ja ainoastaan yhdelle, jota "vähän kismittää".
» Se oli tarkoitettu kaikille niille perusvalittajille, joilla on vaikeuksia olla tyytyväisiä yhtään mihinkään.
» Selaapa tätä palstaa, niin ehkä sinullekin avautuu näiden "vähän kismittää" tyyppien sielunmaisema.

» Minä en vedä hernettä nenään. Minullapa ei ole mitään pahaa sanottavaa SM-kisoista. Jos ei oikeasti ole mitään hyvää sanottavaa mistään, kannattaisiko katsoa sinne peiliin. Niin, että turha sotkea minua tähän ja viedä juttua pois asiayhteydestä.
» Miltä luulet, että kaikista niistä vapaaehtoisista ja järjestäjistä tuntuu,kun he ovat tehneet älyttömän työn meidän eteen ja kiitokseksi saa takaisin pelkkää p****a. Aina on joku pikku juttu, joka ei mene tuhannen starttaajan mielen mukaan. Kannattaako niistä aina huudella. Mietipä sitä. Reiluako?

» Toivottavasti Juhannuksesi on mukava, eikä kukaan pilaa sitä sinulta valittamalla, niin että tunnelmasi kärsii...

En vähättele sen enempää kuin sinäkään. Pitihän minun selata tämä viestiketju, ja siitä näkee mihin kukakin nimimerkki on kommentoinut. Ensimmäiset ovat vastanneet aloittajan kysymykseen, kisoja on myös kehuttu. Tässä ketjussa ei ole muuta ennen kisoista sanottu kuin mitä valivali mainitsi asiasta. Ja kyllä ”luulin”, että kirjoituksesi oli tarkoitettu ”vähän kismittävälle”, koska vastasit juuri siihen ja ”valitit” hänen kommentistaan. Suosittelen tämän viestiketjun selaamista myös sinulle.

Kysytkö nyt minulta, että mitä luulen järjestäjistä tuntuvan tämän pelkän paskan saaminen? Minusta ainakin kisojen jälkeen on enemmän kehuja kuin sitä paskaa, myös muilla palstoilla. Eikö se ole hyvä? Toivottavasti sinäkin löydät ne positiiviset kommentit kisoista.

Olen itsekin järjestänyt useampia tapahtumia ja ihan vapaaehtoisesti, en toki näin isoja. Kaikki me tiedämme, että aina ei voi kaikkia miellyttää. Mielestäni toinen saa sanoa mielipiteensä, ei siitä tarvitse sen kummempaa numeroa tehdä. Jokainen kokee asiat omalla tavallaan, eikä aina voi tai ole halua edes ymmärtää toisen kantaa. Jollakin ajatus kulkee nopeampin kun sanat tulevat suusta tai kirjoitukset, tästäkin tulee helposti väärinkäsityksiä.

Sano miten päin vain asiansa, niin toinen voi sen kääntää nurin kurin.

Ei minun juhannus tästä kärsi, kestän jopa jonkun valituksenkin. Ja anteeksi kovasti, jos tämä kirjoitukseni loukkaa sinua, se ei ole todellakaan ole tarkoitukseni.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]