Re: Karsintoihin vai sukujuhliin


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Martti Takala , Kesäkuun 18, 2018 kello: 09:38:53
----------------------------------------------------------------------

Re: Karsintoihin vai sukujuhliin

Vastineena juttuun: Re: Karsintoihin vai sukujuhliin, jonka kirjoitti: Marko Kaminen , Kesäkuun 14, 2018 kello: 09:20:09:

Osaako joku kertoa mikä on minun ranginsijoitus. Maksien puolella se on 65 ja pikkumaksien puolella 2. Agilityn arvokilpailut sivustolla kohdassa maajoukkuekarsinta osallistumiskriteerit sanotaan:"Karsintakriteerit on saavutettava koiran kansallisesti vahvistetussa kokoluokassa." ja "Kansallisten kilpailujen tulosten nojalla saavutettu ranking-tulos/kiintiöpaikka määräytyy koiran kansallisessa kokoluokassa, mutta koira osallistuu FCI-arvokilpailuun FCI:n vahvistamassa kokoluokassa.".

Pikkumaksiluokka on minulle kansallisesti määritelty kokoluokka. Laskenko omat rangin pisteeni niin, että otan 15 parasta kisaani mukaan aikaväliltä 1.6-17. - 31.5.-18.?

Tällöin yhteispisteeni olisivat noin 284,12. Näinhän se pitäisi laskea, koska -17 kansallinen kokoluokkani oli maksi (6 kisaa 109.5 pistettä) ja -18 pikkumaksi (9 kisaa 174.62 pistettä).

Ilmoittaudunko ja maksanko karsintakilpailuun rangingin 1-60 kiintiössä?

Toinen asia mikä askaruutta on jos maksan tuon 70 €, niin moneen kisaan voin osallistua? KITUssa 30.6. puhutaan pe agi rata kaikille, la agi ja hyppy kaikille sekä su agi ja hyppy jatkoon päässeille. Arvokilpailu- sivustolla aikataulu hieman erilainen.

Ja pääseekö viimehetken voittaja- kisoista myös pikkumaksi ja pikkumini sijoittuneet varsinaisiin karsintoihin? Miksi ne muuten järjestettäsiin?


T: Martti Takala ja Ruffe----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]