Re: Lyödäänkö vetoa?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti 💩 , Toukokuun 26, 2018 kello: 10:20:14
----------------------------------------------------------------------

Re: Lyödäänkö vetoa?

Vastineena juttuun: Re: Lyödäänkö vetoa?, jonka kirjoitti: kisaaja , Toukokuun 25, 2018 kello: 13:59:04:

kisaaja kirjoitti:
» veikkaus kirjoitti:
» » mikä takana kirjoitti:

» » » Mistä tässä nyt oikein on kyse? Oliko tuossa takana jotain kaverikauppaa vai onko oikeasti vain valitettavan hölmöt ihmiset tehneet päätöksiä? Ihmiset, jotka eivät ilmeisesti ole koskaan kokeneet esim työelämässä uuden järjestelmän käyttöönottoa, jotta olisi edes alkeellinen käsitys siitä miten prosessi toimii. Miten järjestelmä pitää ensin räätälöidä, sitten TESTATA kaikki mahdolliset skenaariot ja useammalla selaimella, kännykällä yms yms yms. Sitten ihan viimeisenä vasta on se käyttöönotto kun kaikki toimii, toki senkin jälkeen voi jotain pientä ilmetä, mutta ne on pieniä juttuja.

» » Veikkauksena että asiaa tuntematon hallitus lähti toteuttamaan vuosikokousten päätöksiä, eivätkä tajunneet aikataulua mahdottomasi tai ylipäätään koko kitun uusimisen laajuutta. Taitaa kuitenkin hallituksessa olla ihan taviksia eri ammattikunnista, niin aika hankala sellaisen porukan on annetun aikataulun raameissa tehdä kattavaa suunnitelmaa ja kilpailutusta, tai ees tajuta ajoissa, että tämä menee nyt pahasti pieleen. ja siinä vaiheessa kun homma lähti käsistä, oli sitä enää myöhästä perua, koska rahaa oli jo maksettu iso summa ja sopimukset tehty. Tai tälläisen kuvan oon saanut tätä juttua seuratessa.
» » Jotenkin en usko että siellä olisi mitään rahaa suhmuroitu tai kilpailutuksessa tarkoituksella jotenkin epäreilusti toimittu, taitaa koko juttu olla seurasta vaan liian tiukasta aikataulusta sekä siitä, ettei vaan olla tajuttu, miten isosta projektista on kyse.

» Näin mäkin luulen... ihmiset tarkoittavat hyvää mutta jos ei ole kokemusta miten paljon moinen vaatii niin sitten tulee tehtyä niitä päätöksiä, joiden vuoksi ollaan nyt tässä tilanteessa.

Kilpailutuksen läheltä seuranneena voin todeta että siinä ei ollut mitään ongelmaa. Valittiin tarjouksen tehneistä vaihtoehdoista liiton kannalta ehdottomasti paras vaihtoehto. Sitä en voi kommentoida miksi päätettiin olla julkaisematta kilpailutuksen tarjouksia kun niissä ei mitään salaista ollut erään pitkän linjan agilitytekijän aiheuttamaa henkilödraamaa lukuunottamatta.

Kilpailutuksella ei voi vaikuttaa mahdottomaan aikatauluun.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]