TamSKin kisat kaikille luokille 12-13.5


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

[ Näytä kaikki viestit / Show all messages ]

Jutun lähetti TRa , Huhtikuun 30, 2018 kello: 08:51:58
----------------------------------------------------------------------

TamSKin kisat kaikille luokille 12-13.5

Viikonloppuna kisataan taas TamSKin hallissa, kaikilla 3 rataa 2xagi+1xhyp

Lauantaina kakkoset + micro/mini/medi kolmoset, sunnuntaina ykköset + pienet ja isot maxit,

Lauantaina 5.5 umpeutuu halvin ilmo. Kitusta ei tule automaattista sähköpostimuistutusta halvimpaan hintaan, joten kannattaa muistaa!

Muutos vikaan ilmoon netissä!Kitun lievistä ongelmista johtuen toistaiseksi netissä ei voi netin kalliimpaan hintaan ilmottautua enää edellisenä päivänä. Joten viikonlopun kisoihin viimeinen ilmopäivä netissä on torstaina. Jos ilmoat perjantaina, se vastaa kisapaikalla ilmoamista (startit 25€ kpl), eikä sitä voi enää tehdä kitun kautta vaan emaililla: agikisat(at)tamsk.com).

Tuomareina Markku Kaukinen, Salme Mujunen (la) ja Laura Mättö (su).
Alustavasti lauantaina Salmella kenttä 1 (hypärit + ehkä joku agirata) ja kahdella kentälllä mentäisiin yhtäaikaa kumpanakin päivänä.
Alemmat luokat ennen kolmosia ja kokojärjestyksessä. Näin siis vasta alustavasti. Tarkemmin tiedetään halvimman ilmon jälkeen sunnuntaina.

Aloitus alustavasti varmaan noin 9:00-10:30.

Kirjainten järjestys ei siis vielä selvillä, mutta kuten aikaseminkin, jos haluat osallistua esim kahdelle ekallle radalle, voidaan se siksi muuttaa. Koska pyynnöt lisätiedoisa on ollut niin sekavia (sorry vaan), niin sellainen muutos, että kaikista starttien muutoksista pitää laittaa sähköpostia: agikisat(at)tamsk.com (HUOM muuttunut sähköposti!) VASTA SEN JÄLKEEN kun aikataulut on selvillä, eli voit suoraan sanoa mitkä startit haluat, siis tiistaina viimeistään pitäisi olla aikataulut julkaistu. Eikä niitä muutella vasta kisaa edeltävänä iltana.

Halvimmat maksut siis lauantaina 5.5 14€ eka startti, 12€ seuraavat, tamskilaisille samaan päivämäärään 11€/startti. Tämän jälkeen startit kallistuu 3€ / 3 päivän välein, tarkemmin maksuporrastiedoissa, poikkeus viimeiselle kitussa tehdylle ilmolle, mikä on nyt torstaina.

Kisat siis Tampereella TamSKin hallilla. Luhtaantie 58.
Meillä on nyt tilava kanttini "Tupa", mistä saa pikkurahalla syötävää ja juotavaa ja pääsee istuskelemaan ja odottelemaan mukavasti väliajoilla lämpimässä (löytyy myös avoin Wifi). Käytössä vesivessat, 3 kpl.

Koiralle mahtuu häkkejä halliin, ja lämppärihyppyjä mahtuu samalle kisa-alustalle. Tulospalvelu ja kisakamera osoitteessa http://agi.tamsk.com
Kisojen jälkeen voi saada videoita omista radoistaan.

Tervetuloa kisaamaan taas TamSKin hallille, viimeinen mahdollisuus ennen SM-kisoja, karsintoja ja Juhannusta. Meillä ei ole kisoja kesäkuussa!

--
- TRa


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]