Re: EO-karsinta stream


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Popcornit esiin , Helmikuun 3, 2018 kello: 10:32:33
----------------------------------------------------------------------

Re: EO-karsinta stream

Vastineena juttuun: Re: EO-karsinta stream, jonka kirjoitti: 💩 , Helmikuun 1, 2018 kello: 22:59:52:

💩 kirjoitti:
» Marko Koski kirjoitti:
» » 💩 kirjoitti:
» » » Marko Koski kirjoitti:
» » » » 💩 kirjoitti:
» » » » » Marko Koski kirjoitti:
» » » » » » 💩 kirjoitti:
» » » » » » » Marko Koski kirjoitti:
» » » » » » » » 💩 kirjoitti:
» » » » » » » » » Marko Koski kirjoitti:
» » » » » » » » » » 💩 kirjoitti:
» » » » » » » » » » » Marko Koski kirjoitti:
» » » » » » » » » » » » Santtu kirjoitti:
» » » » » » » » » » » » » Samaa jäin kaipailemaan.
» » » » » » » » » » » » » Tosin tällä kertaa myös koko stream pätki pahasti, olisiko jätetty pois kaistan kapeudesta johtuen ??

» » » » » » » » » » » »
» » » » » » » » » » » » Ei johtunut kaistanleveydestä, vaan minun softan puuttumisesta, aiemmin kellotuksessa käytetty minun softaa, joka syötti tiedot järjestelmään (ja antoi välitiedot rajapinnan yli), mutta kun kitu-projekti meni muualle, niin sovelluksen ilmainen käyttöoikeus loppui (oli sagin käytössä "mainoksena" kitu-projektia silmälläpitäen).

» » » » » » » » » » » Eipä tuo tainnut kuitenkaan mistään yksittäisen softan olemisesta tai olemattomuudesta johtua.

» » » » » » » » » » Stremin kaistanleveys ei muutu, vaikka siinä olisi hiukan tekstiä mukana. Joten tietojen poisjättö ei johtunut kaistanleveydestä, vaan softan puuttumisesta.

» » » » » » » » »
» » » » » » » » » Enpä mistään kaistanleveydestä puhunutkaan. Syitä voi olla esim a) ei ollut aikaa säätää, b) ei kiinnostanut tai c) molemmat. Kyllä maailmaan softaa mahtuu ja tuohonkin käyttötarkoitukseen useita, joten ihan turha lähteä pönkittämään omaa egoa palstoille sillä että ei striimissä näkynyt kello kun ei ollut JUURI MINUN ohjelmaani.

» » » » » » » » No en tietty att:n puolen streamiin voi kommentoida, kun siellä ei ollut käytössä algen kellot (mun softa tukee atm vain algen laitteita).
» » » » » » » » Mutta tiedän, että mun softa on atm ainoa, joka antaa ulos kyseistä dataa ja samalla tukee Pirkan tulosjärjestelmää/Eskolan tulosohjelmaa, joten ei mun tartte pönkittää egoani, mä vaan satun tietämään faktat.

» » » » » » » Niin, koska faktahan on että sitä aikaa ei MILLÄÄN muulla tavalla olisi saatu ruudulle, jos se olisi sinne haluttu säätää.

» » » » » » Annetussa aikaikkunassa en usko, että olisi ollut tehtävissä annetuilla teknisillä resursseilla.
» » » » » » Jos olisivat omanneet asiantuntijoita kyseiseen järjestelmään (sekä algen, että sagin järjestelmät tuntevan) ja aikaa toteuttaa, niin ehkä sitten...

» » » » » Niin tai vaikka kameran kuvaamaan sitä ajanottonäyttöä, mutta se ei varmaan olisi ollut kelvollinen ratkaisu koska se ei perustu teknisiin resursseihin, ohjelmiin ja rajapintoihin.

» » » » Ensimmäisessä viestiisä taidetttiin mainita vertailu muihin, se ei onnistu tuolla."kello näkyy kamerassa"

» » » Olisikohan hyvä kuitenkin aloittaa sillä että se kello ylipäätään olisi siinä, ja siihen ei tarvita mitään ihmeitä.

» » Alkuperäisessä jutussahan peräänkuulutetiin virheitä ja vertailuja, ja aieemin nämä tiedot ovat olleet...
» » Miksi MM-kisoja kohden mennessä pitäisi mennä taaksepäin tekniikassa?

» Niin, en tiedä. Sinähän se siitä taaksepäin menosta vastuussa kuitenkin olet jos olet toimivan ratkaisun vetänyt liitolta pois.

Tällä palstalla käytyjen keskustelujen perusteella vaikuttaisi, että agilityssä ainoastaan valmentajiksi itseään tituleeraavat henkilöt olisivat oikeutettuja veloittamaan kilpailukykyisen palkkion (pitäähän palkkiosta vähentää verot, vakuutusmaksut, kiinteät kulut ja jäädä katetta jotta itseään omalla työllä elättävä yrittäjä pystyy kohtuullisen ansion itsellensä turvaamaan) suorittamistaan palveluksista. Vapaaehtoistehtävät ja muu kutsumustyö ovatkin sitten ihan eri asia: voi vain valita tekeekö vai ei tee.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]