Re: Onko talkoovelvoite oltava säännöissä


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Mites hallitus , Joulukuun 23, 2017 kello: 07:54:26
----------------------------------------------------------------------

Re: Onko talkoovelvoite oltava säännöissä

Vastineena juttuun: Re: Onko talkoovelvoite oltava säännöissä, jonka kirjoitti: Verottaja , Joulukuun 23, 2017 kello: 01:22:58:

Verottaja kirjoitti:
» 💩 kirjoitti:
» » Talkoilen kouluttamalla kirjoitti:
» » » Mä en oikeasti ymmärrä, että ihmiset kitisee jostain talkoilemisesta. Jos ei halua/ei ole aikaa tai mitä tahansa syy ettei talkoile, niin silloin käy maksullisissa koulutuksissa. Tänä päivänä on niin paljon eri yrityksiä jotka tarjoaa koulutuksia, niin ei kun sinne vaan.
» » » Jos taas haluaa päästä hieman halvemmalla, ja haluaa treenata jossain seurassa, niin silloin myös talkoilee. Seurat ei vaan pysy hengissä jos ei talkoilla. Mielestäni se on hirmu tylsää, että nykyään joutuu vahtimaan, että ihmiset hoitavat oman osuutensa talkoista. Tottakai joillakin on mahdollisuus ja halua talkoilla enemmän kun toisilla ja kun on lapsia, niin niidenkin harrastuksiin tarvitaan talkoiluun ihmisiä.
» » » Itse talkoilen lähinnä kouluttamalla, koska pidän kouluttamisesta. Sen lisäksi olen jonkin verran mukana kisoissa auttamassa mahdollisuuksien mukaan. Lasten harrastukset onneksi eivät vie hirveästi aikaa, lähinnä kuskaamista.

» » Aika monessa seurassa kouluttamista ei lasketa minkään sortin talkoiluksi, vaan sitä lähinnä odotetaan seniorimmilta jäsenlitä ja varsinkin kortillisilta koulutusohjaajilta. Jos talkoovelvoite on, niin se on jotain nurmikon ajoa tai esteiden puunaamista koulutusvelvoitteen lisäksi.

» Juurikin näin ja varsinkin, kun kouluttajat ovat yhdistyksissä usein suurimpia etuisuuksien saajia!

» Lisäyksenä, että yhdistykset etuisuuksien sun muiden palkkioiden ilmoitusvelvollisuuksien laiminlyömisinä ajavat hyvää tarkoittavat ja yhdistyksen etuja ajavat viattomat ja tietämättömät jäsenensä käytännössä "verorikollisiksi"!

» No, eiköhän mahdollisissa oikeusprosesseissa kuitenkin maksumieheksi joutune yhdistyksen päätäntävaltaa nauttivat!

» Hyvää Joulua kaikesta huolimatta kaikille!

Naapuriseuroissa on myöntänyt hallitus itselleen ilmaisia vapaatreenioikeuksia ja treeniryhmäpaikkoja, tämä jos mikä on verotettavaa etua? Ken uskaltaa kissan nostaa pöydälle?



----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:





[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]