Re: Samaan aikaan useassa paikassa


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Harrastelija , Marraskuun 23, 2017 kello: 15:36:16
----------------------------------------------------------------------

Re: Samaan aikaan useassa paikassa

Vastineena juttuun: Re: Samaan aikaan useassa paikassa, jonka kirjoitti: kisaaja , Marraskuun 23, 2017 kello: 12:08:55:

kisaaja kirjoitti:
» 💩 kirjoitti:
» » kisaaja kirjoitti:
» » » 💩 kirjoitti:
» » » » kisaaja kirjoitti:
» » » » » Aikoinaan edellisessä edustusseurassani kävi niin, että vaikka ei käynyt liikuntasetelit eikä myöskään jaettu lahjakortteja (koska järjestettiin vain yhdet kisat/ vuosi) niin silti aina eräältä tietyltä alueelta ilmoittautui parikin kisaajaa ja usealla koiralla ja "maksuna" aina tuo lahjakortti/ smartum.

» » » » » En muista kuinka montaa oikeasti ilmestyivät paikalle mutta äärimmäisen harvoin. Ja vaikka maksuja perättiin niin ikinä niitä ei maksettu. Sähköposteihin jätettiin vastaamatta jne.

» » » » Ensin sanot ettei setelit tai lahjakortit käyneet, mutta silti niillä otettiin ilmoittautumisia vastaan? Joko niitä ei oteta vastaan ja ilmoittautuminen on mitätön kunnes se on maksettu, tai niitä otetaan vastaan ja silloin ei sanota että niitä ei oteta.

» » » Eli seuralle eivät nämä maksuvälineet käyneet mutta ko. kisaajat silti sähköiseen ilmoittautumiseen laittoivat kohtaan, että lahjakorteilla tai liikuntaseteleillä. Ilmohan menee läpi, myös sillä yksikaksikolme -arkistointitunnuksella.

» » » Oli yleinen vitsi se, että kisoja edeltävinä iltoina kun lähtölistoja tehtiin, että puhuttiin "katsokaas kun taas nämä ovat ilmoittautuneet kisoihin ja maksavat lahjakorteilla/ liikuntaseteleillä", "saas nähdä tulevatko paikalle maksamaan käteisellä vai eivät". Eivät siis edes vaivautuneet ilmoittamaan poissaolostaan ja vaikka jälkikäteen rahoja kyseltiin niin ei vastattu sähköposteihin jne.

» » » Että ihan tätä tarkoitan.

» » Joo, mutta sen sijaan että olisitte lähettäneet ilmoittautujalle suoraa viestin, että ilmoittautuminen on virheellinen ja pyytänyt tarkennusta tai uutta ilmouttautumista, ette tehneet asialle mitään. Säännöt joita ei toimeenpanna ovat suosituksia, ei sääntöjä.

» Jaa, tää nyt sitten kääntyi siihen, että seuran virhe ja tyhmiähän me ollaan. Et ollenkaan pidä siis niitä ilmoittautujia idiootteina kun moista harrastavat?

» No joo, antaa olla.

En voi käsittää tuollaista toimintaa se on epäasiallista. Vaikka en itse ole ry ihminen niin arvostan työtä jonka teette. Se että, väärenetään arkistointitunnus on jo isompi juttu ja siihen pitäsi puuttua. Tuollaiset luuserit pitäisi saada karsittua pois. No ne ovat yleensä niitä joilta muutenkin pitää saataviaan pyytää. En enään ota kyytiin näitä tyyppejä esim kisareissuille kun kas on lompakko jäänyt kotiin ja nälkä voitko vipata jne lleen. En voi sorry sossu on muualla. Yleensä luottotiedot menneet ja ottopoika ottaa omansa joka tilistä.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]