Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Nii että hyvin toimii , Lokakuun 24, 2017 kello: 10:53:28
----------------------------------------------------------------------

Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?

Vastineena juttuun: Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?, jonka kirjoitti: Niin mutta , Lokakuun 24, 2017 kello: 09:31:26:


No tuollahan niin kehuttiin, kannattaa lukea ihan joka teksti ja miettiä oikeesti onko sitä mieltä että on kyllä hienoa toimintaa..
Ääni muuttuu kellossa kun omalle kohdalle osuu jonkun sessen hyökkäys, sitten ei olekkaan niin kivaa enää.

Niin mutta kirjoitti:
» myöskin kiihkeä koira kirjoitti:
» » Hatunnosto kirjoitti:
» » » » Minusta tuo osoittaa, että yrittää tehdä jotain asian eteen. Eihän tuossa ole mitään sääntöjen vastaista. Tsemppiä ohjaajalle hankalaan tilanteeseen.

» » » Kyseistä koirakkoa muutamassa kisassa seuranneena olen edellisen kanssa samaa mieltä. Hienoa työtä on tehty vaikean koiran kanssa ja uskon, että tilanne vielä paranee. Viimeksikin oli hyvin tiedossa siinä maalissa työskentelevällä ihmisellä ja "puhdisti" ylimääräisiä koiria kauemmas. En ymmärrä miten sitä maalialuetta ei saada rauhoitettua, itsekään en pidä maaliin tulosta kiihkeän koiran kanssa, kun ei tiedä mitä siellä edessä odottaa. Aitojakin tuntuu olevan, jos vaan niitä haluttaisiin käyttää.

» »
» » täysin samaa mieltä. Ohjaaja on keksinyt keinon joka heillä toimii ja toteuttaa sitä vastuullisesti. Ei tuo ole kiellettyä. Päinvastoin ärsyttää ihan suunnattomasti ne ohjaajat, jotka antaa koiran juosta maalista suoraan väkijoukkoon. Pitäisi ihan ehdottomasti ohjeistaa niin, että maalialueet rauhoitettaisiin ja aidattaisiin paremmin, ettei suoraa näköyhteyttä viimeisiltä esteiltä ole ulos radalta.

» Paitsi että nyt se koira tästä nykyisestä maaliintulotavasta huolimatta pääsi taas Ylökkillä syöksymään suoraan yleisöön... Tietty kiva, jos esim. 9/10 maaliintuloa toimii tuolla koiran kytkemisellä keskellä kenttää, mutta ei kauheasti naurata, että niitä vahinkoja kuitenkin sattuu silloin tällöin...----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]