Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Jessus , Lokakuun 23, 2017 kello: 23:48:40
----------------------------------------------------------------------

Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?

Vastineena juttuun: Re: Maalialueen erikoisjärjestelyt?, jonka kirjoitti: Ristus , Lokakuun 23, 2017 kello: 23:20:14:

Ristus kirjoitti:
» Jessus kirjoitti:
» » Nominäkerron kirjoitti:
» » » Kyseessä on bordercollie Qra. Ohjaaja näyttäisi tällä hetkellä kääntävän koiran 180 astetta takaisinpäin viimeisellä hypyillä eli ohjaavan koiran kohti keskikenttää.
» » » Tämän jälkeen hän käskyttää koiran maahan ja kytkee taskussaan olevalla remmillä.

» » No on varmaan mukavaa kisata tollasella. Mikä mennyt mönkään puucee kasvatuksessa ei nimittäin ole ainoa rotunsa edustaja joka on menossa sutena muiden koirien päälle. No hihnan päässä tietty se kaksi jalkanen joka ei hallitse tapakasvatusta. Jos aletaan saivartelemaan asiota tuot tietoisesti vihaisen koiran kisaamaan joka on vastoin sääntöjä. Jos ja kun jotain sattuu esim tuo otus käy minun koiran päälle. Varma on että toista kertaa ei sitä tee vaikka saatan saada siinä pahan pureman. Vammaudun enkä voi jatkaa nykyistä ammattia. Taitaa olla tuottamukselllista koiran omistajan puolelta. No pieniä taloudellisia ongelmia tiedossa tuskin vakuutuskorvaa + koira lähtee soittamaan harppua pilvenreunalle. Ai niin eihän tälläistä voi tapahtua antaa kisata vaan väistellään me muut itseasiassa syyhän on muissa. Hittoaks tulet paikalle kun tiedät ketä siellä on. Pitää ymmärtää, että kisaaminen on tärkeämpää kun muiden paikalla olevien koirien turvallisuus. Ei he.....i mikä tätä porukkaa riivaa.


» HeiHaloo!

» Menehän nyt ottamaan lääkeesi! Koirasikin (jos niitä raukkoja onkaan) kiittävät!

Haloo vaan

On niitä eikä ja ovat hallinassa. Eivät vaaraksi muille ja jos olisivat en todellakaan vaarantaisi ulkopuolisia. Aika vastuutonta toimintaa koiran omistajalta ja hyysäjiltä. Lisäksi jos tuomari on nähnyt niin pitää olla sitä kuuluisaa munaa puutua asiaan. Onko siis ihan ok että muut hyppivät sivulle ja suojaavat omia koiriaan kun erikoistapukset marssivat paikalle. Taitaa olla jollain muulla lääkituksen paikka. Mutta onko itsekyyteen ja omaan napaan tuijettelulle lääkitystä ? Ja kyllä teen ilmoituksen jos kohteeksi joudun on sen verran munaa. En kuulu mihinkää agilitu lahkoon joten olen turvassa:). Ai niin juuri koirani saivat kehuja avoimista luonteista ja hyvästä kunnosta. Eikä muuten ole mitään fifejä. Enneminkin päinvastoin mutta kasvatettuja. Ps ystävälläni on useampi bc ja ihann sosiaalisia joten ei ole kyse roturasimista.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]