Re: Mittaustilaisuudet


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti terolut , Lokakuun 4, 2017 kello: 14:29:57
----------------------------------------------------------------------

Re: Mittaustilaisuudet

Vastineena juttuun: Re: Mittaustilaisuudet, jonka kirjoitti: ontuu , Lokakuun 4, 2017 kello: 09:38:58:

ontuu kirjoitti:
» Tiedotus kyllä ontuu, mutta onneksi huhuja liikkuu sitäkin enemmän :P

» Kisauran aloittava koira mitataan kuten aiemminkin ja sitten on puoli vuotta aikaa käyttää se mittaustilasuudessa. Näin ainakin selvän maksin kohdalla.

» säännöt pöytään kirjoitti:
» » Tiedoksi vaan kirjoitti:
» » » » Lajisääntöjen mukaan kuka tahansa agilitytuomari voi mitata koiran. Jos/kun uusia säkäluokkia tulee, kuka tahansa agilitytuomari voi mitata koiran. Lajisäännöt määrittelee nämä asiat, eikä mikään SAGI:n hallitus.
» » » Tiedoksi vaan, että sääntöjä voi muuttaa. Ymmmmärtääkseni uudet säännöt astuvat voimaan 01.01.2018.

» » Viestissä taisi olla vähän vinoilua siitä, että uudet säännöt astuvat voimaan 1.1.2018, mutta "kukaan" (tarkoitan tällä tavallisia ihmisiä, jotka eivät ole valmisteluprosessissa olleet mukana) ei ole lukenut sääntöjä, jotka ovat alle 3 kuukauden päästä voimassa. Eikä oikeastaan ole myöskään näkynyt tiedotusta siitä, että missä vaiheessa prosessia nämä uudet säännöt ovat.

» » Sen sijaan, että tiedotettaisiin asiallisia asioita, on kuitenkin liiton tiedotus katsonut aiheelliseksi mieluummin keskittyä julkaisemaan FB:ssä mukahauskoja juttuja tuomarien stressitasoista mittauksiin liittyen eikä esimerkiksi missään ole (ainakaan mitä itse olisin nähnyt) tiedotettu virallisesti, kuinka ensi vuonna kisauransa aloittava koira mitataan.

Säännöissä ei ole muutoksia koiran mittaamiseksi, ei edes 2018 alkaen. Agilitytuomari vahvistaa koiran säkäluokan. Ei tarvitse olla mitään lisäkoulutusta käynyt. Nämä muka-mittauskoulutukset ovat ihan hatusta vedettyjä, eivätkä pohjaudu lajisääntöihin.

Sääntöjä ei ole vielä myöskään hyväksytty, joten kauheasti ei kannata vielä huudella ja hihkua. Huhuja on kuulunut, että säkäluokkarajat eivät olisi menossa SKL:ssa läpi SAGI:n mukaan.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]