Re: Toimiva livestream??


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Kotikatsomo , Kesäkuun 19, 2017 kello: 17:12:40
----------------------------------------------------------------------

Re: Toimiva livestream??

Vastineena juttuun: Re: Toimiva livestream??, jonka kirjoitti: OJ Rissanen , Kesäkuun 19, 2017 kello: 12:14:23:

OJ Rissanen kirjoitti:
» Kotikatsomo kirjoitti:
» » Marko Kaminen kirjoitti:
» » » Livestreem toimi minusta kohtuu hyvin hintaan verrattuna eli hinta laatu suhde oli erittäin hyvä.
» » » Kehitysehdotukseksi toivoisi, että tietäisi etukäteen mistä linkistä voisi katsoa tietyn radan livestreemin. Nyt joutui etsimään sitä oikeaa ja rupesi hiukan ärsyttämään asia.

» » » Tulospalvelu oli hiukan sekava kun yritin kännykällä sitä katsoa.

» » » Näihin voisi ensivuonna panostaa.

» » » Itse voisin livestreem ja tulospalvelu vapaaehtoishommassa olla mukana, mutta kun en livestreem asioista ymmärrä mitään vaikka tietokone hommia teenkin. Ei ole tullut näitä asioita vielä opeteltua.

» » » Koulunumero livestreemistä ja tulospalvelusta antaisin 8+
» » » Kuitenkin sunnuntaina homma toimi minusta erittäin hyvin.

» » » Vuosien saatossa homma paranee joka vuosi. Kehitys kehittyy.

» » » Terv. Marko

» »
» » Kotikatsomo tyytyväinen :) paitsi "mainos" kanava. Ihan oikeasti raskaus/ob mainoksia ? Sen verran luulisi mainostajan satsaavan että edes aiheessa olisi pysynyt eli koirissa. Paras on ehdottomasti EI MAINOKSIA. No varmaan tähän joku syy mutta ärsytti ihan piipisti ei osunut/uponnut.

» » Tulospalvelu oli valitettavasti ihan hukassa ja sekava. Onneksi kuuluttajat pitivät ajantasalla. Kaiken puolin kuitenkin mukavaa ja jännittävää seurattavaa täältä kotikatsomosta käsin. Kiitoksia.

» Kiitokset kisaajille! Huikeita suorituksia ja ilon kautta meininkiä!
»
» Omalta osaltani voin huokaista ja todeta, että moneen paikkaan tuli viikonlopun aikana taivuttua. Puskista tuli vähän kaikenlaista eteen, mutta jollain tapaa näistä selvittiin. Kaikkeen ei itsekseen ehdi ja pikkaisen joutuu priorisoimaan.
»
» Kisoihin olin puolihuolimattomasti lupautunut yhden livestreamin toteuttamaan ja Laun sivuilta linkattu Ustream -kanava oli vastuullani. Sen kautta oli sovittu näytettäväksi radan 1 tapahtumia (lauantaina maksien joukkuerata ja sunnuntaina medien hyppyrata), muut oli sovittu ja etenkin päälähetykset hoidettavaksi Sagin tiimin puolesta.
»
» Toteuttamastani striimistä (joka muuten oli kyseisellä kameralla ja käytettävissä olevalla laitteistolla ainut vaihtoehto toteutukseen) ei mainoksia saanut pois, josta etukäteen kerroinkin. Näinpä lähetys oli vain Sagin lähetyksiä täydentävä. Itselläni olisi ainakin ärräpäitä päässyt, jos kesken finaaliradan huipennuksen lävähtää pakkosyötöllä jokin mainostajan mainos päälle. (Tosin ilmeisesti ad-blockkerilla tästäkin pienestä haitasta olisi päässyt eroon.)
»
» Lauantaiaamuna tuli vastaan langattoman lähetyksen “tökkiminen” ja syykin löytyi siitä, että kameralla samanaikaisesti tallennettaessa lähetyskapasiteetti tippui alle puoleen. Tämä lienee kuitenkin korjautunut pienen säätämisen jälkeen. Aamuisin ehdin jonkin linkin heittää kotisivuillekin striimejä varten ja sagin striimeihin ei suoraa linkkiä ollut tuohon hetkeen saatavilla. Kisaorganisaatiossa kotisivujen päivitykseen ei valitettavasti ollut asettaa panoksia eikä näiden päivitys varmaankin ollut sillä tasolla, johon kuuluisi. Vastuualueet eivät olleet täysin selkeitä järjestävien tahojen kesken eikä isojen kisojen aikana hommien harjoittelu ole se paras paikka. Omien kisojen järjestäminen tutuilla laitteilla ja tehtäväjaoilla on huomattavasti selkeämmin hoidettavissa.
»
» Päätarkoitus kisoilla oli palvella paikalla olijoita ja hyvä fiilis päällä mentiin. Aikataulut pitivät ilmeisesti suht kutinsa ja parhaat palkittiin. Tulospalvelusta ei kuuluttajalle telttaan saatu finaaleja varten tietoa kokonaistilanteesta. Pikaisesti jouduin tähänkin sotkeutumaan ja moderoimaan pienen sovelluksen, jotta pystyttiin yleisölle kertomaan aikoja, mitä tavoitellaan. Medien ja maksien finaaleissa olinkin sitten mukana palvelemassa yleisöä parhaani mukaan.
»
» Note to myself: Muista kouluttaa jatkossa koirasi paremmin, jotta olet mukana itse karkeloissa siinä roolissa, joka on kaikkein antavin! Iso osa osaavista seuratoimijoistamme oli kuitenkin nauttimassa siitä parhaasta fiiliksestä kisaradoilla!
»
» Onnea jatkoon ja hyviä ratoja kaikille! Muista, että päätarkoitus tässä lajissa on, että nelijalkaiset karvakamut nauttivat! Niille on se ja sama mitä siellä tuloslistoilla ja eetterissä näkyy ;)
»
»
» Olli-Jussi Rissanen

Siis hienosti toimi meille soffaperunoille !!! Inhoon vaan mainoksia kun niitä tungetaan joka paikkaa (evvk) Iso kiitos kisaajille ja järjestäjille!


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]