Re: Uudistunut agi..


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Juurikin niin , Kesäkuun 10, 2017 kello: 21:32:28
----------------------------------------------------------------------

Re: Uudistunut agi..

Vastineena juttuun: Re: Uudistunut agi.., jonka kirjoitti: 💩 , Kesäkuun 10, 2017 kello: 21:11:47:

đź’© kirjoitti:
» Juurikin niin kirjoitti:
» » keskikastia kirjoitti:
» » » Mitähän tasavertaista siinä on että tehdään sm-kisoista ranking-kisat? SM-kisoihin ei päästä rankingin perusteella, vaan seitsemällä nollalla, joista kaksi saa olla hypäriltä, plus se tupla. Eivätkö silloin kaikki vähintään nämä nollat kasaan saaneet koirakot ole tasavertaisia ja kilpailevat sm-mitaleista tasavertaisesti? Ilmeisesti ei, kun kerran lähtöjärjestystä ei enää arvota!
» » » Nyt viimeistään on päätöksentekijöillä mennyt puurot ja vellit ihan huolella sekaisin, ja vielä ilmoajan umpeuduttua!
» » » Samallahan kärki voisi startata aamukahdeksalta, saisivat sitten jännätä iltapäivään tuleeko joku puskista ohi ;) Finaaliradallahan se voittaja ratkaistaan ja olisiko se niin suuri häpeä jos palkinotopallille yltäisi joku kuuman ryhmän ulkopuolelta?

» » Ihmettelin kanssa mitenkä rankingin mukainen lähtöjärjestys on muka tasavertainen kaikille. Arvonta olisi. Tässä nyt mennään ja erotellaan hyvät ja huonot valmiiksi. Heräkköö ne huonot kukolaulu aikaa ku ei ne kuiteska muuteska pärjää vai? Kannattaako koko ässämmiä tulevaisuudessa edes järjestääkä ku se titteli voidaa samalla luovuttaa sille rankingi parhaalle.

» Tulikohan mieleen, että kysessä saattaa kuitenkin olla harmiton kilpailuformaatin muokkaaminen paremmin yleisön ja median muottiin sopivaksi. Jos kilpailusi tulos on oikeasti siitä kiinni starttaatko ensimmäisenä vai viimeisenä, niin olet väärässä kisassa ja todennäköisesti väärässä lajissa.

Mulla on se ja sama missäkohtaa ite starttaan. Ei vaikuta tulokseen suuntaan eikä toiseen. Asiahan on vain niin että jos tuolla muutoksella haetaan tuota sanomaasi yleisön ja median muottiin muokkausta niin sen voisi myös sanoa suoraa eikä puhua kauniisti tasavertaisuudesta. Vai onko ne rankingin kärkinimet sitten mielestäsi niissä väärissä kisoissa?

Ymmärrän että muutoksia tehdään (muitakin kuin kyseinen), mutta muutoksista tiedottamisen ajankohdat on nyt useamman kerran ollut liian lähellä ko tapahtumaa.
----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]