Re: Uudistunut agi..


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti ei nyt sentään , Toukokuun 30, 2017 kello: 12:13:37
----------------------------------------------------------------------

Re: Uudistunut agi..

Vastineena juttuun: Re: Uudistunut agi.., jonka kirjoitti: Eulaalia , Toukokuun 29, 2017 kello: 10:48:36:

Eulaalia kirjoitti:
» Tiitaa kirjoitti:
» » Mielenkiinnolla odotan miten nämä myllerryksessä vaikuttavat. Odotettavissa on varmaankin ainakin
» » - Päivien venyminen kisaajalle. Perustuen opetukseen että osallistujia per säkäluokka on vähemmän-> ei perättäistä startteja niin usein
» » - päivien venyminen järjestäjälle. Useampia muutoksia rimakorkeuksiin
» » - talkoilijoiden riittävyys seuroissa. Aika monessa paikassa ne on jo nyt kortilla ja jos päivät pitenevät..
» » - Tarvitseeko SAGIN ohjelmat muutoksia ja kuka ne toteuttaa? Kustannukset?
» » - Olemassa olevien esteiden muokkaukset seuroissa.. kuinka paljon niitä tulee?

» » No tässä muutama kysymysmerkki näin aluksi

» Itse toistaiseksi kiitän ja kumarran sL luokan tuloa, mutta olen monesti miettinyt, miksi agilityssä ei aleta käyttää nk. ristiin palkitsemista? Etenkin nyt, kun korkeudet ovat tasavertaisemmat.

» Ristiinpalkitsessa rata on kaikille kokoluokille yksi ja sama, vain hyppykorkeudet muuttuu ja kolme parasta palkitaan kaikki kokoluokat keskenään verraten. Enää ei olisi mini, medi tai maksi luokan Suomen mestari, vaan olisi yksi Agilityn SM.

» Olisko tälle ajatusmallille mitään käyttöä? Ainakin palkintokustannukset tippuisivat nykyisestä (hillitsee menoja -> osallistumismaksuja.

» Löytääkö joku muita esteitä em. ajatusmallille, kuin sen, että olisikin vain yksi agilityn Suomen mestari kolmen sijaan?

Idea ei ainakaan SM-tasolla toimi mitenkään nykyisillä osallistujamäärilla kun nyt kisoja käydään kolmella kentällä samaan aikaan ja silti päivä ei meinaa riittää :) Eikä tuo kovin tasapuolista olisi muutenkaan eikä mitenkään vertailukelpoista. Sen sijaan tavis-kisoissa ja alemmissa tasoluokissa tuossa voisi olla ideaa kun luokat ovat kovin pieniä jo nyt ja jatkossa jakaantuvat vielä enemmän eikä yhswn säkäluokan sisällä välttämättä toteudu kilpailu. Tai ainakin voisi miettiä edes pikkuminien ja minien tulosten yhdistämistä yhdeksi sekä pikkumaksien ja maksien yhdistämistä 1- ja 2-luokissa ? Eli olisi palkintojen jaon kannalta vain kolme säkäluokkaa kuten nytkin.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]