Re: Koirakoiden esteosaamisessa suuria puutteita


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Valmentajaa kaipaava , Tammikuun 23, 2017 kello: 11:48:08
----------------------------------------------------------------------

Re: Koirakoiden esteosaamisessa suuria puutteita

Vastineena juttuun: Re: Koirakoiden esteosaamisessa suuria puutteita, jonka kirjoitti: EiBortsunOmistaja , Tammikuun 23, 2017 kello: 10:16:36:

EiBortsunOmistaja kirjoitti:
» Luulin ensin, että aloittaja puhui sekalaisesta ryhmästä, mutta asia on tietty eri jos ollaan kolmosluokassa ja on edelleen tavoitteita SM:ssä ja muualla.

» Itse koulutan ryhmää, jossa on aloittelevia ja pitkään harrastaneita, sellaisia joilla on tavoitteita ja joilla ei ole. Itselle on välillä vaikea löytää oikeanlaiset radat, joilla pidempään harrastaneet tavoitteelliset pystyy kehittymään ja taas aloittelevat motivoituvat niistä. Sitä haluaisi etenkin niiltä aloittelevilta enemmän panostusta ihan vaan alkeisjuttujen ja perusasioiden treenaamiseen kotona, mielestäni 3-luokassa kisaavilla on se oma vastuu treenata tai olla treenaamatta. Toki silloin se vastuu kehittymiseen on niillä koulutettavilla, ei kouluttajalla. Toki se harmittaa, jos ei kehitystä näy ollenkaan.

» Meilläpäin on kyllä vähän ongelmana, ettei ole mahdollista etenkin talviaikaan käydä itsenäisesti treenaamassa missään (pitkä välimatka hallille ja halli varattuna illat jolloin olisi vapaata itsellä), niin ei ole aina niin helppoa toteuttaa läksyjä, jos niihin liittyy selkeä esteosaaminen. Itse pääsen tosi harvoin treenaamaan itsenäisesti talvella, vaikka tavoitteita olisi enemmänkin, ja pitäisi joku ratkaisu tähän saada, koska itsenäistä harjoittelua tarvitaan.

» Mä itseasiassa varmasti haluaisin mielelläni olla juuri aloittajan ryhmässä koulutettavana, koska tarvisin erityisesti niitä kotiläksyjä, ja enemmän henkilökohtaista valmennusta, että kehityttäisiin eteenpäin. Toki pitäisi olla sitten mahdollisuus myös treenata itsenäisesti...

» Olen itse nyt haaveillut siitä, että saisin tehtyä jonkun valmennussopimuksen jonkun valmentajan kanssa, jotta voisin saada henkilökohtaisen treenisuunnitelman, ja henkilökohtaista valmennusta just meille tärkeisiin kohteisiin, jotta voitaisiin kehittyä kunnolla.

Vaikka asun pääkaupunki seudulla on vaikea löytää valmentajaa. Yksityistunteja voi ostaa pilvin pimein jos sattuu rahaa olemaan takataskussa (80-90 €/h. Juu tiedän hallikuluja suurin osa joten tästä ei tarvitse alkaa natisemaan. En ole vielä yhtään mainosta nähnyt missä tarjotaan selkeää yksilöllistä valmennussopimusta. Paitsi taisi yksi olla Itä-Suomessa. Huhuu valmentajat tässä olisi markkinarako. NM kyllästynyt leireihin ja pika juttuihin.


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]