Re: Agilityn tulevaisuus


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Pippurinna , Marraskuun 16, 2016 kello: 12:33:58
----------------------------------------------------------------------

Re: Agilityn tulevaisuus

Vastineena juttuun: Re: Agilityn tulevaisuus, jonka kirjoitti: Ohhoi , Marraskuun 16, 2016 kello: 10:25:14:

Ohhoi kirjoitti:
» Täytyy sanoa jotta on pienet murheet tämän ketjun mouhoajilla.
» Se että parakisaaja saa tasoitusta, mitä sitten? Toki ymmärrän hyvin kun parakisaaja vie voiton juuri sinun nenäsi edestä juuri sen kerran kun et koskaan muuten voittoa tulisi saamaan. Kyllähän se vituttaa, uskon.
» Nostan hattua kaikille parakisaajille, nostan myös hattua iäkkäämmille keiden liikkuminen ei ole enää sitä kuin se oli silloin kolmekymppisenä. Käännän perseeni ja pieraisen ihmisille jotka inisevät, kiukuttelevat, valittavat ja mollaavat ihmisiä jotka harrastavat mahdollisesti suurienkin kipujen saattelemana lajia nimeltä agility.

» Tähän lajiin on pesiytynyt kaikenmoisia ihmisiä, jopa sellaisia joiden olisi parempi mennä pelaamaan vaikka amerikkalaista jalkapalloa ja sen kautta saada purettua ankstejaan..

Tänks ! Hyvin sanottu.
Itse olen kans ihmetellyt, miksi joku kadehtii toisen aikahyvitystä. Nämä kateelliset kun ovat harrastaneet siellä keskikokoisessa kuplassaan menestymättä jo vuosia. Päästään kolmosiin ja siinä jumitaan ilman kehitystä. Samoja virheitä toistetaan vuodesta toiseen. Sitten isketään veistä paragi harrastajiin. Katkeruus, kateus paistaa monen kirjoituksesta ilman faktojen hallintaa esim. Paragi päätöksen saamisen suhteen. On toki asiallisiakin kommentteja, mutta tämä ketju kertoo yhden asian: agilityssa ei ole yhteishenkeä, tasa-arvoa, empatiaa yms. Täällä jyllää ilkeys, vihapuheet sekä armoton harrastelijoiden välinen kilpailu. Turvan soittamisen ja kateuden valioarvot jakoon.

Eikä omituinen asenne paragilityharrastajiin ja kisaajiin rajoitu vain muiden kisaajien osalle. Samaa kastia löytyy tuomareista ja kisajärjestäjistäkin sekä seuroista. Asennevamma on joillakin tosi vahva. Niin, ja jotkut on vaan luonteeltaan sellaisia....hmm.

Nyt jo muutama sanonut, ettei halua kisata kun asenne on noin aggressiivinen ja asiallisuus kaukana. Itse haluaisin muistuttaa, että nämä vakavasti sairaat, vammautuneet , vammaiset tai muusta syystä paragin harrastajat ovat suurin osa arjessa niin kovilla ettei "terveet" edes tajua sitä. Miksi viedä heiltä mahdollisuudet kisata ja harrastaa?
Joku päivä voit sinä tai läheisesti sairastua tai vammautua. Mieti, miltä sinusta silloin tuntuisi lueskella tätä ketjua. Joo, en jeesustele. Tämä vaan on nyt faktaa, että laji on todella kieroutunut. Noin 15 koirakkoa on huipun lähellä, muut vetää "tekstiilien" voimalla verenmaku suussa unelmoiden jos joskus sais edes tuloksen.

Kyllä....minä pieraisen myös tälle touhulle. Kahdesti .


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]