Re: Agilityn tulevaisuus


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti Marika Ruohonen , Marraskuun 11, 2016 kello: 17:33:51
----------------------------------------------------------------------

Re: Agilityn tulevaisuus

Vastineena juttuun: Re: Agilityn tulevaisuus, jonka kirjoitti: törkeää , Marraskuun 11, 2016 kello: 16:51:13:

törkeää kirjoitti:
» 💩 kirjoitti:
» » naamio kirjoitti:
» » » 💩 kirjoitti:
» » » »

» » » »
» » » »
» » » » »

» » » » Suollat kyllä todella paskaa provoa, mutta se koira liikkuu varmaan juuri sen 4 m/s riippumatta mitä vauhtia ohjaaja kulkee, loppu on koulutuksesta kiinni. Aikatasoitus ei tee mitään järkeä, koska ohjaajan liikkeen ei pitäisi vaikuttaa hyvin koulutetun koiran vauhtiin.

» » » Nimenomaan nyt näytät oman ylimielisyytesi ja kapeakatseisuutesi tässä asiassa. Kyllä se vaikuttaa, jos ohjaaja on pyörätuolissa tai liikkuu kuten esimerkkinä käytetty henkilö liikkuu. Ei niitä koiria noin vain ohjata etänä samaa vauhtia mitä ne menevät oikeasti nopeasti liikkuvan ohjaajan kanssa. Sekin vielä, jos ohjaaja ohjaa etänä ja pystyy nopeilla kehon liikkeillä säätämään koiran linjoja kauempaa, mutta nämä ohjaajat eivät kykene siihen. Ja jos tällainen tasoituksen saanut koirakko voittaisi joka kisaan osallistuessaan, niin asia olisi ehkä haloon arvoinen. Ei niillä tasoituksillakaan kovin monesti voittoon olla ylletty.

» » Kiva että otit viestini pois kontekstistaan. Se oli vastaus viestiin, jonka pointtina oli käytännössä että jos et pärjää niin ota koira kainaloon ja juokse kovempaa. Jos kaksi koiraa etenee samaa vauhtia niin se jolla on aikatasoitus voittaa, mikä ei ole reilua kun jossain vaiheessa tulee koiran fysiikan rajat vastaan. Ohjaaja voi sääntöjen mukaan tehdä radalla mitä lystää, koiran aika on se mitä mitataan. Sen, miten helppoa tai vaikeaa ohjaajan on radalla tehdä tarvittavat ohjaukset ei saa vaikuttaa koiran mitattuun tulokseen kun kisataan normisäännöillä.

» » Valitettavasti paraohjaajan pitää käyttää enemmän aikaa koiran koulutukseen, jos haluaa kilpailla samoilla säännöillä kuin kaikki muutkin. Mielestäni siinä ei ole mitään vikaa jos erillisissä paraluokissa sitten mennään eri säännöillä.

»
» Kuinka monta kertaa olet hävinnyt "kakkakasa" kisatessasi ? Terveille vai para-statuksen omaaville ? Annapa tilastoja, se kertonee varmaan katkeruutesi syyt. Jokainen voi hakea , sinäkin paragility päätöstä. Tuollainen vihapuhe, perustelematon kriittisyys ja "korokkeelta huutelu" pilaa kaikkien kisaajien ja harrastajien olot.

» Tuntuu todella kummalliselta tämä vihapuheiden määrä. Täytyy vain ajatella, että tuleepa selväksi, mitä nämä keski-ikää hipovat omalla urheilu-urallaan "menestyvät" todella ajattelevat muista kisaajista.

Sitten agility ei ole Sun laji jos et kestä hävimist... muista para sm olisit pudonnut jos meillä tullut nolla agiradalta .. En syyttänyt ketään kuin itsestään.. kokeilla joskus nopeampi koirilla. Olen suora ihminen jos jos joku välittää turhaan asioista. Onko sinulla vaikea kävel tai onko kipuja sinulla joka päivä ...??? Olen itse onnellinen pystyn kävelemään ja normi elämää el
Än minulla on kyl jotain pientä . Mut kuitenkin olen onnellinen.. minulla on koiria jotka on minulle tärkein maailmassa ja sit harrastus ..


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]