Re: Ranking mättää


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti 💩 , Lokakuun 28, 2016 kello: 19:23:00
----------------------------------------------------------------------

Re: Ranking mättää

Vastineena juttuun: Re: Ranking mättää, jonka kirjoitti: Tää on niin tätä , Lokakuun 27, 2016 kello: 23:58:04:

Tää on niin tätä kirjoitti:
» 💩 kirjoitti:
» » Tää on niin tätä kirjoitti:
» » » Juuri tässähän kaikki mättää. Demokratiaa voidaan toteuttaa monella eri tavalla ja SAGIn valitsema tapa ei vaan toimi, kun ei ole toiminut missään muussakaan lajiliitossa.

» » » Ei ole iso asia käydä selaamassa ja tutkimassa, miten muissa liitoissa Hallitus/Liittovaltuusto/... on toteutettu toimivalla tavalla ja tavalla, jossa on jatkumo turvattu!

» » Ei ole iso asia, etkä siltikään vaivautunut avaamaan sitä? Ei liene kovin tärkeää siis.

» Anteeksi, kun en tuonut asiaa suoraan valmiiksi pureskeltuna esille, kuten nykynuorisolle pitäisi!

Niin ne nuoret, ne nuoret... Aina yhtä perseestä, laiskoja paskoja, vai mitä? Ad hominem -argumentteja käytetään yleensä kun asia loppuu tai sitä ei alkuunkaan ollut.

» Tällä tavalla kaikki saavat itse vapaasti valita haluamiaan lajiliittoja, etten vain vahingossa johdattaisi harhaan.

Niin, kätevästi vältyt myös perustelemasta argumenttejasi, jos joku sattuisi ne haastamaan kun voit vain sanoa että sinähän kyllä tiedät mitä tarkoitit ja jos muut eivät tiedä niin se on heidän vikansa. Menisivät avuttomat moukat kirjastoon sivistymaan! Yleensä jos haluaa verrata jotakin ja antaa siitä väitteen, on kuitenkin tehokkaampaa antaa se viite siihen verrokkiin jota tarkoitti. Mieluiten vieläpä sellaisessa muodossa että sen voi tarkistaa, esim linkkinä. Muuten saattaa käydä niin, että kaikki lukijat sivuuttavat parannusehdotuksesi vain tyhjänpäiväisenä trollauksena.

Itse voisin tässä antaa vaikka sellaisen vasta-argumentin että kaikki nuo esittämäsi liitot hoitavat asiansa päin honkia ja harrastavat törkeää veronkiertoa, sekä kanavoivat rahastojensa tuottoja yksityisille päättäjilleen. Poliisin pitäisi oikeastaan lakkauttaa ne hyvän tavan ja yhdistyslain vastaisina. Ai mitkä perustelut? No siellähän ne ovat internetissä, sen kun menette ja katsotte!


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:





[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]